Nincs engedélyezve a javascript.
Kincsvadászok

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 691 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 691 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mary Hurst leghőbb vágya, hogy bejárja a világot, ám idős szülei egyetlen támaszaként mindeddig erre nem nyílt lehetősége. Egy nap azonban arról értesül, hogy az öccsét foglyul ejtették, és egy értékes aranyozott ónixdoboz szabadulásának záloga.
Leírás
Raktári kód:
127876
ISBN:
9789636436551
EAN:
9789636436551
Megjelenés:
2014.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar
Mary Hurst leghőbb vágya, hogy bejárja a világot, ám idős szülei egyetlen támaszaként mindeddig erre nem nyílt lehetősége. Egy nap azonban arról értesül, hogy az öccsét foglyul ejtették, és egy értékes aranyozott ónixdoboz szabadulásának záloga. Így hát a kalandvágyó Mary útra kel, hogy megszerezze a műtárgyat. Váratlan nehézséggel szembesül azonban Angus Hay, Erroll grófjának személyében, akire öccse a dobozt bízta.

Angus, aki maga is sötét múltjának foglya, gyanakodva fogadja a lány küldetését, és azzal vádolja Maryt, hogy csak ki akarja csalni tőle a felbecsülhetetlen értékű, hieroglifákkal díszített dobozt. Úgy próbálja vallomásra bírni a lányt, hogy bezárja kastélya egyik szobájába, ám nem számol Mary éles eszével és rendíthetetlen akaratával, valamint a vággyal, amely megállíthatatlanul húzza-vonja a lányhoz.
Vélemények