Nincs engedélyezve a javascript.
Végtelen

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 879 Ft
Borító ár:
3 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 599 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Virginia Woolf Orlandója igazi klasszikussá vált: az évszázadokon és életeken átnyúló szenvedély, szerelem és boldogságkeresés gondolata rabul ejtette az emberek fantáziáját.
Leírás
Raktári kód:
206314
ISBN:
9789632619194
EAN:
9789632619194
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
füles, kartonált
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar

Virginia Woolf Orlandója igazi klasszikussá vált: az évszázadokon és életeken átnyúló szenvedély, szerelem és boldogságkeresés gondolata rabul ejtette az emberek fantáziáját.


Szaszkó Gabriella ugyanezt a gondolatot járja körül – új megközelítésben. Lehet, hogy egy újabb klasszikust tart a kezében az olvasó? Daniel Pollack negyvenhárom éves zongoraművész, aki hat éve, felesége halála óta nem hagyta el tóparti háza biztonságát szorongásos betegsége, agorafóbiája miatt. Tetőtéri hangszigetelt szobájában magányos komponálással tölti minden idejét.


Tinédzser fiával, Aaronnal úgy élnek együtt, mint két idegen. Akkor változik meg minden, amikor Danielt arra kérik, vegyen részt egy különleges kísérletben. Egy új tudományos áttörés bebizonyította a lélekvándorlás tényét, létünk örökkévalóságát, és kifejlesztettek egy olyan szert, ami lehetővé teszi az utazást a korábbi életekbe. Daniel eleinte ódzkodik, de mivel szeretne visszatalálni a fiához, végül úgy dönt, részt vesz a kísérletben és az ahhoz kapcsolódó terápiában. Bele is vág az életek közötti utazásokba, melyek során számos megrázó élményt kell újra megtapasztalnia, és sok titokra derül fény.


Időközben megjelenik az életében a fia barátnője, Hazel, akivel kapcsolata az első pillanattól kezdve különös. Összemosódik jelen és múlt, és kétségessé válik, hogy a kísérlet végül segítségére lesz-e Danielnek, vagy végképp romba dönti az életét.

Vélemények