Nincs engedélyezve a javascript.
Rejtővel egy asztalnál
Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
3 689 Ft
Borító ár:
4 290 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 089 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ebben a kötetben kérem szépen csupa olyan író van, akik le akarták vágni a kiadót. Jegyezzék meg, hogy este mindig levágnak valakit. Vagy az írót, vagy a kiadót.
Leírás
Raktári kód:
206906
ISBN:
9786150150772
EAN:
9786150150772
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
puhakötés ragasztva
Oldalszám:
358
Nyelv:
magyar

Ebben a kötetben kérem szépen csupa olyan író van, akik le akarták vágni a kiadót. Jegyezzék meg, hogy este mindig levágnak valakit. Vagy az írót, vagy a kiadót.


Most az írót.* Nem kicsit, nagyon. Mégpedig úgy, hogy az lett nekik ígérve, hogyha jó történetet írnak, megjelennek. Azonban helyettük csak a történeteik jelennek meg, és azok sem személyesen, csak ebben a könyvben.


*Rejtő Jenő után szabadon, idézet a „A detektív, a cowboy és a légió”-ból Abban bízunk, hogy azok az olvasók, akik szeretik Rejtő Jenő történeteit, ebben a kötetben meglelik szellemiségének és humorának reinkarnációját. És ki tudja, talán egy-egy író személyében a magyar ponyva új életre kel.


A „Nekivág” irodalmi pályázatra olyan műveket vártunk, amelyeket a rejtői humor jellemez. A kötetben tizenhét olyan történet talál a kedves Olvasó, amely elnyerte a zsűri (Lévai Szebasztián (Letya), J. Goldenlane, Fedina Lídia) tetszését. Jó szórakozást kívánunk :) Szerzők: Bolyki Tamás, Csanda Gergő, Ian Pole, Krivács Csaba, M. Berta Enikő, Markó Gábor, Mickey Long, Norbert Winney, Pólya Zoltán, Gerstenbrand Bence

Vélemények