Nincs engedélyezve a javascript.
A múlt tengerén

A múlt tengerén
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
3 989 Ft
Borító ár:
4 199 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 989 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

* * * MOST AJÁNDÉKKUPONNAL! * * *

Figyelem! Most 500 Ft. kedvezménnyel érhető el a Gamma Kiadó újdonsága!

Váltsd be 04.30-ig az alábbi kuponkódot*, és szerezd meg a Zserbó c. kötetet olcsóbban!

Kuponkód: ZSERBO

*A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, csak a megjelölt termékekre váltható be, és 2023. április 30-ig érvényes! Egy vásárló egy kupont csak egyszer használhat fel.1910, Fiume – A Magyar Királyság egyetlen tengeri kikötője.  

Leírás
Raktári kód:
213545
ISBN:
9786150167855
EAN:
9786150167855
Gyártó kód:
30620
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
343
Nyelv:
magyar

* * * MOST AJÁNDÉKKUPONNAL! * * *


Figyelem! Most 500 Ft. kedvezménnyel érhető el a Gamma Kiadó újdonsága!


Váltsd be 04.30-ig az alábbi kuponkódot*, és szerezd meg a Zserbó c. kötetet olcsóbban!


Kuponkód: ZSERBO


*A kupon más kedvezménnyel nem vonható össze, csak a megjelölt termékekre váltható be, és 2023. április 30-ig érvényes! Egy vásárló egy kupont csak egyszer használhat fel.

1910, Fiume – A Magyar Királyság egyetlen tengeri kikötője.  


Az Adriai–tenger partján virágzik a kereskedelem, ezért a híres pesti cukrász, Gerbeaud Emil megvásárolja a fiumei csokoládégyárat, és üzletet nyit az abbáziai luxusvillák és fényűző szállodák szomszédságában. Így kerül a fiumei gyorsvonattal a belvárosi cukrászdában dolgozó Szépkúti Blanka kisasszony egyenesen a híres tengerparti sétaútra – a kalapos kisasszonyok és sétapálcás urak legelőkelőbb üdülőhelyének szívébe. 


A Gerbeaud-kisasszony útjába egy tengerészt sodor a bóra nevű szél, akivel csupán abban egyeznek, hogy mindkettőjüknek igen határozott víziója van arról, hogyan is képzelik el a jövőt.  


Az emberek csupán véletlenül találkoznak életük során, vagy a sors rendeli így?  


Vajon a szerelem fordít a sorsunkon vagy éppen beleteljesíti azt?  


Karády Anna, a nagysikerű A füredi lány-trilógia írója különleges csemegét kínál a történelmi regények kedvelőinek: új, romantikus története az Osztrák-Magyar Monarchia idejébe, az „aranykor” éveibe repíti vissza az olvasókat – emlékeztetve az elfeledett magyar haditengerészeti évekre, amikor az Adria még magyar tenger is volt.

A szerzőről
book24_kep.jpg
Karády Anna

"1986 telén születettem, gyermekkoromat a Balaton mellett töltöttem, iskoláimat is Balatonfüreden végeztem. Egyetemre Budapestre jártam, jogi karon szereztem diplomát, majd a szakmámban elégedetten dolgoztam, amíg meg nem írtam az első regényemet… Azóta az írás szerelmese vagyok.
Én is rettentően szeretek olvasni - igazi mindenevő vagyok - a verseken át a szakkönyvekig mindenféle téma érdekel. Egy jó regény kikapcsol, akár egy utazás.


Az olvasást csodálatos dolognak találom, mert a tanulás alapja. A tanulás pedig a fejlődés útja. És mindig van hova fejlődni, így mindig van miről olvasni; minden életkorban és minden helyzetben aktuális.
Szeretem a gondolatébresztő történeteket, ami után az agyam még napokig pörög. A jó könyv számomra letehetetlen: megfog, magával ragad, és miután az ember végez az utolsó sorral is, egy kis szomorúság önti el a szívét, amiért vége.


A nemrég megjelent Zserbó című kötetem különleges csemegét kínál a történelmi regények kedvelőinek: az Osztrák-Magyar Monarchia idejébe – az úgynevezett „aranykor” éveibe – repíti vissza az olvasókat. Aki ennél korábbi időkbe szeretne utazni, annak pedig A füredi lány-sorozatot ajánlom, ami egy váratlan időutazással kezdődik: a főhős akaratán kívül az Úr 1763. esztendejében találja magát, ahol kénytelen beilleszkedni, míg rá nem jön, miként juthat egyszer haza…


Remélem, legalább akkora örömöt okoz a történeteimet elolvasni, mint nekem megírni.


Jó szórakozást kívánok hozzájuk!"


Karády Anna

Vélemények