Nincs engedélyezve a javascript.
A hatalom csábításában
28.png
28.png

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 499 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 649 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Már a nyitójelenet magával ragadott, szinte faltam a könyvet… Scott Sebastian alakja a zabolázatlan ösztön és a bűnös élvezet tökéletes ötvözete.” – Jana...
Leírás
Raktári kód:
197203
ISBN:
9789635700899
EAN:
9789635700899
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
272
Nyelv:
magyar
„Már a nyitójelenet magával ragadott, szinte faltam a könyvet... Scott Sebastian alakja a zabolázatlan ösztön és a bűnös élvezet tökéletes ötvözete." – Jana Aston, New York Times bestsellerszerző

Ez a város a Sebastianek birodalma.
A pokolba is, az egész világ az övék!


Nem kérek mást, csak egy kis szegletet, egy zugot, ami csak az enyém.


Amikor a főnököm lelép, hogy „megtalálja önmagát", megragadom az alkalmat, és fejest ugrok a Sebastianek káprázatos világába. Mindig is erről álmodoztam – vérpezsdítő az iram és magas a tét –, s noha semmi keresnivalóm itt, kitűnően színlelek.


Ám ekkor megismerkedem a férfival, aki ezt a világot uralja: Scott Sebastiannel, az arrogáns, szívtipró örökössel, akinek az esze ördögien csavaros, a teste az isteneket is megszégyeníti, az ajkát pedig nem tudom kiverni a fejemből.


Megőrjít. És teljesen összezavar. Legalább annyira szeretne ágyba bújni velem, mint én vele. Ám ha túl közel kerülök hozzá, rájöhet arra, hogy ki is vagyok valójában – egy csaló.


A New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző, Laurelin Paige új sorozatát hozzuk el az írónő rajongóinak. Egy nem mindennapi találkozás és annak szenvedélyes következménye áll a történet fókuszában. És egy kis füllentés. Ám Scott Sebastian perzselő tekintete mindent meglát, csakhogy van egy nő, aki elől ő sem rejtheti el a titkait.„Egyetlen éjszaka alatt kiolvastam ezt a zseniálisan szexi regényt, le sem tudtam tenni a lélegzetelállító befejezésig. Scott Sebastian őrjítően csábító! Egyszerűen imádtam! Kössétek be magatokat, lányok: kemény menet lesz." – Annika Martin, New York Times bestsellerszerző


A szerzőről
2w4a5270.jpg
Laurelin Paige

Laurelin Paige amerikai romantikus regényíró 1974. november 18 -án született Loganban, Utah államban. A legtöbb szerzeménye a New York Times, a Wall Street Journal és a USA Today bestseller listájára is felkerült. A szerzőnő az Utah állambeli North Loganban nőtt fel, ahol a Sky View Gimnáziumba járt. 1998-ban végzett az Észak-Colorado Egyetemen, zenés színház szakon. Később a Regis Egyetemen szerzett marketing diplomát az üzleti adminisztráció szakterületéből.
Paige ügynököt szerzett, és azon volt, hogy eladja első regényét, amikor a férje az üzlete bezárása miatt elvesztette a munkáját. Családja csődeljárásra kényszerült, és úgy döntött, hogy többletjövedelemért megpróbál önállóan publikálni. A csődöt ugyanabban a hónapban szüntették meg, amikor 2013 júniusában kiadta első regényét, a Fixed on You-t. Egy hónap alatt több mint 20 000 példányt adtak el.


Megtalállak még - Fixed on you
Laurelin Paige a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestsellerszerzője.
- A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban.
- Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben.
- Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve.
- A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike.
- A Goodreads oldalán az írónő regényei 100 000-nél is több jó értékelést kaptak.

„New York szívében, egy toronyház elegáns irodájából nyíló titkos szobában veszélyes egyezség születik.
A lány szemtelenül fiatal, intelligens és rámenős. Nappal egyetemista, éjjel felszolgáló egy bárban.
A férfi sármos, makacs és célratörő, csak a mások feletti korlátlan hatalom hozza lázba.
A lánynak sürgősen pénzre van szüksége, a férfi tisztességtelen ajánlatot tesz neki.
A férfi látszólag mindent tud a lányról, a hatalmában tartja, rendelkezik a teste felett. Alayna Wither az a nő, akit talán még szeretni is tudna.
A lány azonban sötét titkot őriz; megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Hudson Pierce, a bár új tulajdonosa, multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog.
És a testet-lelket felőrlő hajsza megkezdődik.”


Fedezd fel a szerző nagyszerű műveit és a további erotikus könyvkínálatunkat

Vélemények