Nincs engedélyezve a javascript.
A világ végéig
2+1
2+1
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
4 599 Ft
Eredeti ár:
3 495 Ft
Book24 ár:
3 863 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mary minden estéjét a londoni Ealing Broadway állomáson tölti. Mindennap utasok ezrei haladnak el mellette, ő azonban nem megy sehová. Szerelmére várakozik...
Leírás
Raktári kód:
207060
ISBN:
9789635822805
EAN:
9789635822805
Megjelenés:
2022.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar

Mary minden estéjét a londoni Ealing Broadway állomáson tölti. Mindennap utasok ezrei haladnak el mellette, ő azonban nem megy sehová. Szerelmére várakozik, aki hét évvel ezelőtt nyom nélkül eltűnt. Munka után egyenesen az állomásra siet, kezében a táblával: "Gyere haza, Jim!" Egyesek szerint megható a kitartása, mások szerint bosszantó, vagy egyenesen tébolyult. Vajon a magány okozta őrület vagy a Jim iránt érzett rendíthetetlen szerelem vezérli? Mi történhetett kettejük között, mielőtt a férfi nyomtalanul eltűnt?


Alice, a fiatal újságíró elakadóban lévő karrierjének nagy sztoriját szimatolja a lassan helyi látványossággá váló nőben, ezért nyomozni kezd Jim után. Ezzel kezdetét veszi az utazás, amely során Mary kénytelen szembenézni mindazzal, ami évekkel ezelőtt vele történt. De talán végre választ kap a kérdésre: hová tűnt Jim? …és folytathatja az életét.

Vélemények