Nincs engedélyezve a javascript.
Bécsi keringő

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2023.11.08.
Borító ár:
6 099 Ft
Bevezető ár:
4 635 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Gyilkos irigység és szenvedélyes szerelem a 19. századi Bécs forgatagában
1866 októberében véget ér a porosz-osztrák-olasz háború. Laurentino Marcetti bárónak ugyan semmi köze nem volt a harcokhoz, mégis meglepődik, amikor egy régi osztrák ismerőse látogatja meg római otthonában, hisz a háború a személyes kapcsolatokra is rányomta a bélyegét.
Leírás
Raktári kód:
216934
EAN:
9789635708475
Várható megjelenés:
2023.11.08.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar
"R. Kelényi Angelika neve egyet jelent az izgalmas és szórakoztató történetekkel." - Bookish Moments

Gyilkos irigység és szenvedélyes szerelem a 19. századi Bécs forgatagában

1866 októberében véget ér a porosz-osztrák-olasz háború. Laurentino Marcetti bárónak ugyan semmi köze nem volt a harcokhoz, mégis meglepődik, amikor egy régi osztrák ismerőse látogatja meg római otthonában, hisz a háború a személyes kapcsolatokra is rányomta a bélyegét.

Joseph Winter újságíró arra kéri a bárót, hogy utazzon Bécsbe, és védje meg a makacs és önfejű Lisa Rosent, aki apja halála után úgy döntött, egyedül, férfisegítség nélkül kívánja vezetni divatszalonját. Marcetti soha nem vállalna el egy ilyen bagatell megbízatást, de most
mégis igent mond, mert ott él a nő, Nella Rivera, akit képtelen kiverni a fejéből.

Lisa nemcsak azzal vívja ki konkurensei ellenszenvét, hogy nő létére önállóan vállalkozik, hanem pimasz és rebellis ötletével is. Egyedülálló terve az ő szalonját fellendíteni látszik, míg a nagy hírű szabóságok vendégköre megcsappan. Lisa sikere gyilkos indulatokat szül. A lány nem sejti, hogy a báró titokban segíti és védelmezi. Egy testőr, akire nem vágyott, de nagyobb szüksége van rá, mint gondolná.

Az utazásnak cseppet sem kedvez a politikai helyzet, Rosen kisasszony ügye is bonyolultabb, mint képzelte, és a Nellával való találkozása sem úgy sikerül, mint várta. Laurentino Marcettit azonban kemény fából faragták, nem hátrál meg a kihívások elől, sőt... a kihívások éltetik.

R. Kelényi Angelika történelmi-romantikus regénye egy élvezetes történetben jeleníti meg a 19. századi Bécs izgalmas, színpompás világát.

"Lehengerlő, élvezetes és izgalmas." - Magyar szerzők könyvei blog

"Minden percét élveztem és imádtam." - Lizzyke olvasó kuckója
A szerzőről
85d6411b699a1b1d766b6ffecd912a53.png
R. Kelényi Angelika

R. Kelényi Angelika magyar irónő 1970. december 2-án látta meg a napvilágot Kazincbarcikán. Fiatal felnőtt koráig a szülővárosában élt, majd úgy döntött, hogy Budapestre költözik. Diplomáját az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karán szerezte meg. Karrierje kezdetén magazinoknak dolgozott újságíróként, 2012-ben a Nőkorszak.hu online magazin főszerkesztője lett. 2014-ben megnyerte a Terézanyu pályázatot, majd tulajdonképpen innen indult el az írói pályafutása. Regényeinek sikere a mai napig töretlen, olvasmányos megfogalmazásával, izgalmas történeteivel a magyar romantikus, szórakoztató irodalmi szerzők egyik kiemelkedő alakja.

Első könyve igazán népszerű lett, melyet 2014-ben jelentetett meg Az agyam eldobom címmel az Álomgyár Kiadó gondozásában. Ezt követően a rendszeresen jelentek meg regényei. Negyven felé pártában, Egy hajszálon múlt, Váláshelyzet… Ezen humoros, könnyed nyelvezetű művek után az írónő új műfaj fele nyitott, történelmi témájú sorozatba kezdett. Megjelentek a Szulejmán és a magyar udvarhölgy, majd a mű folytatása, a Szulejmán és a kolostor rabja történelmi eseményeken alapuló romantikus kalandregények. Az egyik történelmi regénye, Az Ártatlan a 17. század elején játszódik Báthory Erzsébet udvarában.

2018-ban új regénysorozatba kezdett, melynek cselekménye a 19. századi Rómát mutatja be. A sorozat a Mennyei bűnök címet kapta. A történetekben mindig hétköznapi, de közben rendkívül erős, harcos nők a főhősök, akiknek szerepébe bárki beleélheti magát. A Mennyei bűnök olyan fontos és ma is aktuális kérdésekkel foglalkozik, mint a hatalommal való visszaélés, az erőszak, ellenpontozásként pedig a család összetartó ereje és a feltétel nélküli szeretet mutatkozik meg.

2019-ben egy mű erejéig visszatért eredeti zsáneréhez, és egy szellemes, romantikus regénnyel, a Barcelona, Barcelona című kötettel jelentkezett, majd ezt követően a Mennyei bűnök folytatásaként bemutatta új kétrészes sorozatát, A lánynevelde címmel. A könnyed és pezsgő regénye, a Barcelona, Barcelona, melynek főszereplője a különös kalandokba keveredő újságírónő, Caroline Wood, nagy sikerben részesült. 2021 nyarán pedig a Balaton partjára kalauzolta el az olvasóit.

A szerző, R. Kelényi Angelika nagyszerű művei mellett érdemes felfedezni a további romantikus könyv kínálatunkat is! Válassz magadnak egy szuper, új olvasnivalót!

Vélemények