Nincs engedélyezve a javascript.
Róza szíve

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
5 391 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

1805-1808. Együtt lehet élni a mardosó bűntudattal? Marosy Róza családja megvetésétől szenved már évek óta. Fájdalom nyomja a lelkét, mely fekete fellegként takarja el előle a boldogságot. Amikor megjelenik életében a szerelem, nem áll ellen a kísértésnek, mely még nagyobb bajba sodorja őt.
Leírás
Raktári kód:
216856
EAN:
9786156624130
Megjelenés:
2023.09.29.
Kötésmód:
puhakötés ragasztva
Oldalszám:
576
Nyelv:
magyar
“Úgy zakatolt a szívem, hogy a fülemben hallottam a dallamát.”

1805-1808. Együtt lehet élni a mardosó bűntudattal?
Marosy Róza családja megvetésétől szenved már évek óta. Fájdalom nyomja a lelkét, mely fekete fellegként takarja el előle a boldogságot. Amikor megjelenik életében a szerelem, nem áll ellen a kísértésnek, mely még nagyobb bajba sodorja őt. Az apja messzire küldi őt a kíváncsiskodó tekintetek elől, és bár a család megmenekül a szégyentől, Rózának azonnal férjhez kell mennie. Marosy úr választása pedig nem másra esik, mint egy olyan férfira, kit már megelőz a híre. Pereszlényi Vilmos visszavonultan, megbélyegzetten él.
Pár évvel korábban eltűnt a menyasszonya, és a város egyöntetű véleménye alapján ő gyilkolta meg. A holttest azonban sosem került elő. Mi történhetett a férfi szerelmével? Róza hisz abban, hogy nem Vilmos követte el azt a szörnyű tettet, mellyel vádolják. Elhatározza, hogy segít neki kideríteni az igazságot. De a férfi valóban ártatlan?

Az olvasó, a Gyarmaty család egy másik ágának történetét tartja a kezében!
Vélemények