Nincs engedélyezve a javascript.
Tövislánc (Az utolsó órák 3.) - kemény táblás

Tövislánc (Az utolsó órák 3.) - kemény táblás

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
6 749 Ft
Borító ár:
7 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
6 749 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Olvass bele
Jamesnek és Cordeliának meg kell mentenie Londont - és a házasságukat.
Cordelia Carstairs mindent elveszített, ami fontos neki. Rövid idő alatt megélte az apja meggyilkolását, a tervei meghiúsulását, hogy a legjobb barátnője, Lucie parabataija legyen, és darabokra hullott a házassága. Még rosszabb, hogy egy ősidémon, Lilith elkötelezettje lett, ami megfosztotta őt az árnyvadászerejétől.
Leírás
Raktári kód:
217722
EAN:
9789635618798
Megjelenés:
2023.10.27.
Kötésmód:
kemény táblás, védőborítóval
Oldalszám:
736
Méret [mm]:
136 x 204 x 60
Nyelv:
magyar
Jamesnek és Cordeliának meg kell mentenie Londont - és a házasságukat.

Cordelia Carstairs mindent elveszített, ami fontos neki. Rövid idő alatt megélte
az apja meggyilkolását, a tervei meghiúsulását, hogy a legjobb barátnője, Lucie parabataija legyen, és darabokra hullott a házassága. Még rosszabb, hogy egy ősidémon, Lilith elkötelezettje lett, ami megfosztotta őt az árnyvadászerejétől.

Miután Párizsba menekül Matthew Fairchilddal, Cordelia reménykedik abban, hogy a város csillogó éjszakai életében meg tud feledkezni a viszontagságairól. Ám a valóság közbeszól, döbbenetes hír érkezik otthonról.Tatiana Blackthorn megszökött, Londont pedig új keletű veszély fenyegeti
Belial, a Pokol Hercege felől.
Cordelia visszatértekor Londonban káosz és széthúzás uralkodik.
Egy váratlan ellenség felfed egy régóta őrzött titkot, a Herondale családpedig súlyos vádak alatt találja magát. Cordelia meg akarja védeni Jamest, ám tépelődik az iránta érzett szerelme és a Matthew-val való új élet között,
Úgy tűnik, hogy mindenkinek egyedül kell szembenéznie a fenyegetésekkel.

Nem sok idő maradt, Belial terve pedig az, hogy halálos hullámként elmossa London árnyvadászait. Ha Cordelia és a barátai meg akarjákmenteni a várost - és a családjaikat -, akkor össze kell szedniüka bátorságukat, félretenni a büszkeségüket, és újra megbízni egymásban.
Ha elbuknak, talán mindent elveszítenek - még a lelküket is.

Az utolsó órák-sorozat befejező kötete Cassandra Clare tollából.

"Annyira szeretem ezeket a szereplőket!" - Caitlin, goodreads.com

Szereted a Vörös pöttyös könyveket?
Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.
A szerzőről
7099_35026200_hr.jpg
Cassandra Clare

Cassandra Clare, eredeti nevén Judith Rumelt, az irodalmi világban mély nyomokat hagyott fantasztikus világaival és lenyűgöző karaktereivel. A nevét leginkább a "Végzet ereklyéi" című regénysorozattal és az általa teremtett Árnyvadász világával azonosítjuk. Az írónő páratlan képessége a kreativitás és a lenyűgöző történetmesélés terén meghatározóvá vált, hűséges rajongótáborra és kritikai elismerésre tett szert.

Cassandra Clare 1973-ban született Teheránban, Iránban, majd fiatalon családjával New Yorkba költözött. Itt alakult ki az írás iránti szenvedélye és képessége a képzeletgazdag világok megteremtésére. Az írónő az online közösségekben és fanfiction írásban is aktívan részt vesz.

Cassandra Clare "A Végzet ereklyéi" regénysorozattal robbant be a köztudatba, amelynek első kötete, a "Csontváros" 2007-ben jelent meg. Ez a történet a modern vámpírok, démonok és Árnyvadászok világában játszódik, és hamar elvarázsolta az olvasókat a lenyűgöző karakterekkel, a gazdag leírásokkal és a szövevényes cselekménnyel. A regénysorozat sikere gyorsan terjedt, és Cassandra Clare neve összeforrt a fantasy irodalommal.

Az írónő nem csupán egyedi világokat hozott létre, de karakterei is komplex és mély személyiségek, akiknek érzéseit és dilemmáit hitelesen adja át az olvasóknak. A romantikus szálak, intrikák és dráma egyaránt jelen vannak műveiben.

Cassandra Clare azon túl, hogy tehetséges írónő, aktív résztvevője az irodalmi közösségnek és az olvasói rajongótábornak. Számos könyves eseményen és fesztiválon vesz részt, ahol lehetőséget teremt az olvasók számára, hogy találkozzanak vele. Az írónő munkássága továbbra is hatással van a fantasy irodalomra, inspirálva az új generációkat a saját kreatív történeteik megalkotásában.

Fedezd fel Cassandra Clare remek könyveit a Book24 kínálatában és a további fantasy regényeinket!

Vélemények