Nincs engedélyezve a javascript.
Partials – Részben ember

Partials – Részben ember
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Korábbi ár:
1 995 Ft
Borító ár:
2 390 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 271 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az emberi faj a teljes megsemmisülés szélén áll, miután a Részlegesekkel ? az emberekhez megtévesztésig hasonlító, ám mesterségesen eloállított szerves lényekkel ? folytatott háború megtizedelte a népességet. Az ott bevetett RM nevu vírus néhány tízezerre redukálta a túlélok számát, akik Long Islanden rendezkedtek be, míg a Részlegesek rejtélyes módon visszavonultak.
Leírás
Raktári kód:
136177
ISBN:
9789639861893
EAN:
9789639861893
Gyártó kód:
2882
Megjelenés:
2012.
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
Az emberi faj a teljes megsemmisülés szélén áll, miután a Részlegesekkel ? az emberekhez megtévesztésig hasonlító, ám mesterségesen eloállított szerves lényekkel ? folytatott háború megtizedelte a népességet. Az ott bevetett RM nevu vírus néhány tízezerre redukálta a túlélok számát, akik Long Islanden rendezkedtek be, míg a Részlegesek rejtélyes módon visszavonultak. Bármikor lecsaphatnak újra, de ennél is sürgetobb probléma, hogy egy évtizede nem született az RM-re immúnis csecsemo.

Kira, egy tizenhat éves orvostanhallgató a saját borén tapasztalja meg, ahogy az RM miatt az emberiség maradéka lassan kipusztul, miközben a kötelezo terhességi törvény a polgárháború szélére sodorja oket. Kira nem hajlandó tétlenül nézni az eseményeket, mindent elkövet, hogy megtalálja a vírus gyógymódját. Erofeszítései közben döbben rá: mind az emberiség, mind a Részlegesek túlélése azon múlik, sikerül-e felfednie a két faj közötti kapcsolatot ? amelyet az emberiség vagy elfelejtett, vagy soha nem is tudott róla.

Dan Wells, a Nem vagyok sorozatgyilkos méltán elismert szerzoje izgalmas utazásra invitálja az olvasót egy olyan világba, amelyben maga az emberi lét fogalma kérdojelezodik meg ? ahol emberi mivoltunk egyben a legnagyobb hátrányunk és egyetlen reményünk a túlélésre.
Vélemények