Nincs engedélyezve a javascript.
Hyperion
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 999 Ft
Borító ár:
2 380 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy pap, egy katona, egy költo, egy tudós, egy nyomozó, egy templomos kapitány és egy diplomata. Hét ember, hét teljesen eltéro életút. S ami közös bennük: a Hyperion. A 29. században az emberiség uralma galaxisokra terjed ki, polgárai gyarmatbolygók százait népesítik be.
Leírás
Raktári kód:
135262
ISBN:
9786155442162
EAN:
9786155442162
Gyártó kód:
1108
Megjelenés:
2010.
Oldalszám:
501
Nyelv:
magyar
Egy pap, egy katona, egy költo, egy tudós, egy nyomozó, egy templomos kapitány és egy diplomata. Hét ember, hét teljesen eltéro életút. S ami közös bennük: a Hyperion.
A 29. században az emberiség uralma galaxisokra terjed ki, polgárai gyarmatbolygók százait népesítik be. A Hegemóniát azonban külso és belso veszélyek is fenyegetik: küszöbön áll a háború a barbár Számkivetettekkel, miközben az emberi civilizáció életét segíto, kiismerhetetlen MI-k rejtélyes terveket kovácsolnak.

A pattanásig feszült helyzetben hét zarándok indul útnak egy peremvidéki bolygó, a Hyperion felé. Úticéljuk a térido törvényeinek fittyet hányó, legendás Idokripták, és a félistenként tisztelt, rettegett gyilkológép, a Shrike. Heten vágnak neki az útnak, ám közülük csak egy élheti túl a zarándoklatot. Annak az egynek viszont teljesülhet leghobb kívánsága.
Vélemények