Nincs engedélyezve a javascript.
Nukleáris tél
Csillagok éneke
Hamis emlékek

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 492 Ft
Borító ár:
3 880 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 492 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

New York Times Bestseller!
A Sötét anyag c. #1 bestseller szerzőjének új regénye.

A valóságot emlékek hozzák létre.

Erre kezd rádöbbenni Barry Sutton, a New York-i rendőr, miközben nyomozni kezd a tragikus jelenség után, amit a médiában hamisemlék-szindrómaként emlegetnek. A kór áldozatai egy olyan életre emlékeznek vissza, amit soha nem éltek le.

Kedvencnek jelölöm
Leírás
Raktári kód:
209932
ISBN:
9789635981007
EAN:
9789635981007
Megjelenés:
2022.02.10.
Oldalszám:
304
Nyelv:
magyar

New York Times Bestseller!
A Sötét anyag c. #1 bestseller szerzőjének új regénye.

A valóságot emlékek hozzák létre.

Erre kezd rádöbbenni Barry Sutton, a New York-i rendőr, miközben nyomozni kezd a tragikus jelenség után, amit a médiában hamisemlék-szindrómaként emlegetnek. A kór áldozatai egy olyan életre emlékeznek vissza, amit soha nem éltek le.

Helena Smith neurológus is az emlékek erejében hisz. Egész életét egy olyan technológia megalkotásának szentelte, ami segít az embereknek megőrizni a legértékesebb emlékeiket. Amennyiben sikerrel jár, bárki újra átélheti az első csókját, a gyermeke születését vagy az utolsó pillanatait a haldokló szüleivel.

Miközben Barry az igazságot keresi, egy minden betegségnél rémisztőbb ellenféllel találja szemben magát: egy olyan erővel, amely nem csak az elménket támadja meg, hanem magát a múlt szövetét is. És amikor ennek következtében elkezd megsemmisülni az általunk ismert világ, csak neki és Helenának van esélye arra, hogy együtt dolgozva legyőzzék a fenyegetést.

De hogyan találhatnának biztos kapaszkodót, amikor maga a valóság is folyamatosan változik és fokozatosan darabjaira hullik szét körülöttük?

A Hamis emlékek egyszerre letehetetlen olvasmány és összetett tudományos-fantasztikus rejtvény az időről, az önazonosságról és az emlékezetről. Olyan thriller, amilyet csak Blake Crouch tud kitalálni. Ez a regény vitathatatlanul az eddigi legambiciózusabb, legellenállhatatlanabb munkája.

A könyvről mondták:

"Blake Crouch feltalált egy csak rá jellemző egyedi műfajt. Egyszerre újítja meg a thriller hagyományait, folyamatos meglepetésekkel szolgál és a saját határait feszegeti."
Karin Slaughter

"Crouch nem egyszerűen csak világklasszis thrillerszerző, ő modern korunk Philip K. Dickje. A Hamis emlékek eleve gondolatébresztő felvetésekkel indít, majd a gondolatait egy mélyen érzelmes, az időről, a veszteségről, a gyászról és legfőképpen az emberi szív dicsőségéről szóló történetbe ágyazza."
Gregg Hurwitz

"Cselekménydús, egyedülálló utazás, ami arra késztetett, hogy a kötelességeimre fittyet hányva későig fennmaradjak, és az utolsó oldalig végigolvassam. Fantasztikus könyv!"
Andy Weir

"Ez az intelligens thriller a tudomány legújabb vívmányain alapszik. Crouch erőlködés nélkül integrál kifinomult filozófiai koncepciókat egy összetett és magával ragadó cselekménybe. Michael Crichton rajongói ne maradjanak le róla."
Publishers Weekly

A szerzőről
Blake Crouch
Blake Crouch
Blake Crouch 1978-ban született az észak-karolinai Statesville-ben. Angolból és kreatív írásból diplomázott Phi Beta Kappa minősítéssel 2000-ben az Észak-Karolinai Egyetemen. A novelláit gyakran közölte többek közt az Ellery Queen's Mystery Magazine és az Alfred Hitchcock's Mystery Magazine, első regénye 2004-ben jelent meg, amit azóta több mint tizenöt másik követett. Crouchot mostanra a huszonegyedik századi amerikai thriller egyik legnagyobb tehetségének tartják, a munkatempóját Stephen Kingéhez hasonlítják. A művei gyakran szerepelnek a Kindle top 10-es bestseller listáján, és nem egynek elkeltek már a megfilmesítési jogai is. A leghíresebb és legnépszerűbb munkája eddig a Wayward Pines-trilógia, amit televízióra alkalmazott a Fox, a sorozat egyes részeit pedig olyan elismert rendezők jegyzik, mint M. Night Shyamalan és Antal Nimród.
Vélemények