Nincs engedélyezve a javascript.
Második Alapítvány

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 591 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 591 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Galaktikus Birodalom már csak emlék, az Alapítvány pedig behódolt a titokzatos Öszvér hatalmának. Úgy tűnik, a Seldon-terv elbukott. Ám létezik egy Második Alapítvány, amely a színfalak mögött igyekszik alakítani az eseményeket, és különleges módszereikkel visszavezetni az emberiséget a Seldon által megálmodott útra.
Leírás
Raktári kód:
215268
EAN:
9789635665761
Megjelenés:
2023.07.07.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
344
Nyelv:
magyar
A Galaktikus Birodalom már csak emlék, az Alapítvány pedig behódolt a titokzatos Öszvér hatalmának. Úgy tűnik, a Seldon-terv elbukott. Ám létezik egy Második Alapítvány, amely a színfalak mögött igyekszik alakítani az eseményeket, és különleges módszereikkel visszavezetni az emberiséget a Seldon által megálmodott útra. Az Öszvér és az Első Alapítvány tagjai is mindent megtesznek, hogy rábukkanjanak erre a rejtélyes szervezetre, de a titkot, amely meghatározza az egész faj sorsát, nem olyan egyszerű feltárni.

Isaac Asimov klasszikus trilógiájának utolsó kötetében az egész galaxisra kiterjedő kutatás során továbbra is azzal foglalkozik, mi mozgatja az emberiséget, milyen törvényszerűségeknek engedelmeskednek a társadalmak, és hogyan képes egy egyén döntése befolyásolni a jövő alakulását. Az Alapítvány-trilógia évtizedekkel a megírása után is elgondolkodtató olvasmány, aminek ott a helye minden sci-fi olvasó polcán.
A szerzőről
Isaac Asimov
Isaac Asimov

Isaac Asimov (1920. január 2. – 1992. április 6.) amerikai író és biokémikus, aki a sci-fi irodalom egyik legmeghatározóbb alakja. Több mint 500 könyvet és számtalan novellát írt, legismertebb munkái közé tartozik a "Robot" sorozat és az "Alapítvány" trilógia. Asimov úttörő szerepet játszott a robotika törvényeinek megalkotásában, melyek a mesterséges intelligencia és robotika területén alapvetővé váltak.

Széles körben elismert tudományos ismeretterjesztő művei segítettek népszerűsíteni a tudományt a nagyközönség körében. Asimov művei gyakran vizsgálják az emberi természetet, a társadalom működését és a technológiai fejlődés hatásait.

Isaac Asimov maradandó hatást gyakorolt a sci-fi irodalomra és a tudományos gondolkodásra, munkássága pedig ma is inspirálja a tudósokat, írókat és rajongókat világszerte. Ha többet szeretnél megtudni a mesterséges intelligencia és a jövő technológiái iránti elképzeléseiről, olvasd el Isaac Asimov műveit!

Vélemények