Nincs engedélyezve a javascript.
Ruby reed
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 873 Ft
Borító ár:
3 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 511 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Minden alvilági ismeri a nevét. Ruby Red viszont nem ismeri a múltját, a családját és nem tudja honnan jött. Amit tud, az, hogy kik nevelték fel és milyen hosszú és fájdalmas kiképzés vezetett az áhított szintjéhez.
Leírás
Raktári kód:
209984
EAN:
9786150105567
Megjelenés:
2023.01.23.
Oldalszám:
416
Nyelv:
magyar
Minden alvilági ismeri a nevét. Ruby Red viszont nem ismeri a múltját, a családját és nem tudja honnan jött. Amit tud, az, hogy kik nevelték fel és milyen hosszú és fájdalmas kiképzés vezetett az áhított szintjéhez. Eljön az idő, hogy kiszabadulhat az alvilági kiképzővárosból, Goldenland-ből. Mikor Ruby megkapja az első igazi megbízását, hamar rá kell jönnie, nem olyan egyszerű elboldogulni egy olyan lánynak, akinek eddig az edzés és a tanulás volt a mindene.
A gond ott kezdődik, hogy kap maga mellé egy társat, Juniort. Ők ketten már az elején olyan veszélyes rejtélybe botlanak, ami nehezebbnek bizonyul, mint gondolnák. Kezdetét veszi a megpróbáltatásokkal teli közös életük. Ruby küzd a rengeteg új érzéssel és tapasztalattal, amire ideje se volt felkészülni, Junior pedig küzd Ruby Red jelenségével. Vajon sikerül végül összedolgozniuk és jó csapatot alkotniuk? Sikerül megoldani a rejtélyt? Mindez kiderül a Ruby Red sorozat első részéből.
Vélemények