Nincs engedélyezve a javascript.
FTC Évkönyv 2023

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 941 Ft
Borító ár:
5 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 941 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A 124 esztendős Ferencvárosi Torna Club egy újabb feledhetetlen évet hagyott maga mögött, amit a hagyományoknak megfelelően a klub az FTC Évkönyvben foglal össze szimpatizánsai számára.
Leírás
Raktári kód:
218975
EAN:
9772063826521
Megjelenés:
2023.12.14.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
164
Méret [mm]:
210 x 297
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
1020
A 124 esztendős Ferencvárosi Torna Club egy újabb feledhetetlen évet hagyott maga mögött, amit a hagyományoknak megfelelően a klub az FTC Évkönyvben foglal össze szimpatizánsai számára. A kiadványban a látványsportágak, így a labdarúgás, a kézilabda, a vízilabda és a jégkorong mellett az összes ferencvárosi szakosztály, így az akrobatikus torna, az atlétika, a birkózás, a curling, a kajak-kenu, a kerékpár, a korcsolya, a teke, a férfi torna, a női torna, az ökölvívás, a szinkronúszás, a triatlon, az úszás, valamint a vívás legfontosabb eredményeit, eseményeit is elolvashatják.
Az FTC sporteredményei mellett beszámol a ferencvárosi sportolók válogatottban elért teljesítményéről is, így például Muszukajev Iszmail vagy éppen a férfi vízilabdázók világbajnoki címéről. A felnőtt élsportolók mellett terítékre kerülnek az utánpótlásban edződő fiatalok is, akik közül 2023-ban ugyancsak jó páran kiemelkedő nemzetközi eredményeket értek el.
A Fradi több mint egy sportklub, az egyesület a társadalmi felelősségvállalás jegyében a legfiatalabb generációktól kezdve a legidősebb korosztályig bezárólag igyekszik támaszt nyújtani különböző programjain keresztül. Emellett a klub kiemelkedő kereskedelmi forgalmat bonyolít le, szociális segítséget nyújt a rászoruló fiatalok számára az Albert Alapítvány révén és a sportszerető közösség számára izgalmas tartalmat nyújt médiacsatornáin keresztül - az FTC Évkönyvben a klub ezen szervezeti egységeinek elmúlt esztendejéről is olvashatnak.
Az FTC Évkönyv megemlékezik azokról, akik 2023-ban hagytak itt bennünket, mesél az egykori, mára elfeledett, különleges szakosztályokról, ahogyan azokról a korszakos jelentőségű művészekről is, akik egykor ugyanazt kiáltották, amit a mindenkori Szentély lelkes közönsége: Hajrá, Fradi!
Vélemények