Nincs engedélyezve a javascript.
Keleti-Kárpátok - Rother túrakalauz

Keleti-Kárpátok - Rother túrakalauz
Válogatott túrák Nagybányától Brassóig

Sorozat:

Fordító:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 391 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Kárpátok hegyláncát bemutató új Rother túrakalauz sorozat, Magas-Tátra utáni második kötete a Keleti-Kárpátok Románia területén vezető sokféle útvonala közül 64 izgalmas túrát mutat be minden ízlést kielégítve. A túrák között szerepelnek népszerű kirándulások és igazi csemegének számító, kevésbé ismert, rejtett célpontok is.
Leírás
Raktári kód:
216231
EAN:
9786158207928
Megjelenés:
2023.08.16.
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
287
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
262
A Kárpátok hegyláncát bemutató új Rother túrakalauz sorozat, Magas-Tátra utáni második kötete a Keleti-Kárpátok Románia területén vezető sokféle útvonala közül 64 izgalmas túrát mutat be minden ízlést kielégítve.
A túrák között szerepelnek népszerű kirándulások és igazi csemegének számító, kevésbé ismert, rejtett célpontok is.

A Keleti-Kárpátok több mint 600 kilométer hosszú és a 2300 méteres magasságot is elérő hegygerincei, kristálytiszta tavai, szurdokai, idilli alpesi legelői, fenséges erdői és titokzatos barlangjai teszik látványossá a tájat. Különlegesek az Európában szinte egyedülálló iszapvulkánok. Az érintetlen természetben kis szerencsével még medvéket, farkasokat, hiúzokat és az égen keringő szirti sasokat is megpillanthatunk.
A Keleti-Kárpátok északi részén, a Radnai- és Kelemen-havasok járhatatlan hegyi világában többnapos túrákat kínálunk a kalandvágyók számára. Itt nincsenek hegyi kunyhók, sátorban vagy esetleg pásztorkunyhóban kell éjszakázni - felejthetetlen élmény! Délebbre az alacsonyabb moldvai- és erdélyi hegyek és a Kárpátkanyar íve invitál rövidebb, családbarát kirándulásokra, beleértve a színvonalas szálláshelyeket és termálvizes wellness ajánlatokat.
Minden túrajavaslat megbízható útvonalleírást, szemléletes magassági profilt és az ajánlott útvonalat ábrázoló turistatérképet tartalmaz. Az áttekinthető túraleírás tájékoztatást nyújt a kiindulási pontról, a követelményekről, az útközben elérhető vendéglátó- és szálláshelyekről és a túraváltozatokról. A GPS-nyomvonalak a könyvben található QR-kód segítségével könnyedén letölthetők.
Vélemények