Nincs engedélyezve a javascript.
Közelről s távolból
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Borító ár:
990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
941 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az e kötetben közlésre kerülo írások kis hányadát képezik annak, amit Párizsban magyar témákról írtam. Szuk válogatásuknál leginkább az a szempont vezetett, hogy mi lehet még ma is érdekes az olvasónak. A megjelenési helyek közül az Irodalmi Újság és a Magyar Füzetek szerepel legtöbbször. Keletkezés szerint azonban a szövegek többségét úgy írtam, hogy a magam számára akartam tisztázni valamit.
Leírás
Raktári kód:
146594
ISBN:
9789633745809
EAN:
9789633745809
Gyártó kód:
7595
Megjelenés:
2011.
Oldalszám:
208
Nyelv:
magyar
Az e kötetben közlésre kerülo írások kis hányadát képezik annak, amit Párizsban magyar témákról írtam. Szuk válogatásuknál leginkább az a szempont vezetett, hogy mi lehet még ma is érdekes az olvasónak.
A megjelenési helyek közül az Irodalmi Újság és a Magyar Füzetek szerepel legtöbbször. Keletkezés szerint azonban a szövegek többségét úgy írtam, hogy a magam számára akartam tisztázni valamit.
Az így papírra vetett sorokat azután valamilyen adódó alkalommal felhasználtam és közöltem. Igen gyakran egy Szabad Európa-adásban, majd egy cikkben, amelyet Méray Tibornak küldtem el. Máskor a már megírt sorokból az Irodalmi Újságnak vagy más folyóiratnak szerkesztettem cikket.
Vélemények