Nincs engedélyezve a javascript.
Felhő és oázis
Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Korábbi ár:
990 Ft
Borító ár:
990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
941 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Négy ember menekül ebben az izgalmas szép regényben Európán keresztül, menekülnek talán a szerelem elol, talán önmaguk elol, talán önmaguk felé. Eszter egy francia muvész mellett él, itt jön tudatára annak, hogy a férfi mellett elvesztette egész egyéni életét, gondolatait, érzéseit. Ezzel a függéssel akar leszámolni, amikor otthagyja Párizst, és amikor Európa szélére, Sztambulba menekül.
Leírás
Raktári kód:
146746
ISBN:
9789633761908
EAN:
9789633761908
Gyártó kód:
7747
Megjelenés:
2011.
Oldalszám:
206
Nyelv:
magyar
Négy ember menekül ebben az izgalmas szép regényben Európán keresztül, menekülnek talán a szerelem elol, talán önmaguk elol, talán önmaguk felé. Eszter egy francia muvész mellett él, itt jön tudatára annak, hogy a férfi mellett elvesztette egész egyéni életét, gondolatait, érzéseit. Ezzel a függéssel akar leszámolni, amikor otthagyja Párizst, és amikor Európa szélére, Sztambulba menekül. Valami hasonló hajtja ide a magyar írót is, aki az Amszterdamból Pestre jött Edit elol menekül, hogy a márvány-tengeri szigeteken megint önmaga lehessen. És a regény merészen szimmetrikus kristályos kompozíciója idevezeti a másik két embert is, hogy egy izgalmas éjjel beszélhessenek egymással, mind a négyen és próbálják magyarázni, megfogalmazni négy oldalról ugyanazt.
Ezek mögött a magas színvonalú, finomságokban izgalmas dialógusok mögött vonultatja fel az író gyöngyfényu képekben egész Európát, Spanyolországtól Törökországig, Ázsia homoksivatagját, pálmáit és márványpalotáit, a béke boldog világát olyan utazó szemével és olyan író kezével, aki a városokról mindent tud, akinek a táj mindenét odaadja, aki az emberi szívek rejtelmeit jól ismeri.
Vélemények