Nincs engedélyezve a javascript.
G. A. úr X-ben

G. A. úr X-ben
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Korábbi ár:
1 320 Ft
Borító ár:
1 320 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 254 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Déry Tibor életmusorozatának köteteként kapja kézbe az olvasó a világhíru regényt. G. A. úrnak X városában tett utazásáról szól, s már a címbol is sejtheto, hogy ezúttal nem közönséges regényrol van szó. A G. A. úr X-ben utópisztikus írás: egy soha nem volt, soha nem létezo világ kísértetiesen eleven leírását tartalmazza.
Leírás
Raktári kód:
135681
ISBN:
9789633447000
EAN:
9789633447000
Gyártó kód:
2110
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
417
Nyelv:
magyar
Déry Tibor életmusorozatának köteteként kapja kézbe az olvasó a világhíru regényt. G. A. úrnak X városában tett utazásáról szól, s már a címbol is sejtheto, hogy ezúttal nem közönséges regényrol van szó.
A G. A. úr X-ben utópisztikus írás: egy soha nem volt, soha nem létezo világ kísértetiesen eleven leírását tartalmazza. A regény kerete szerint G. A. úr, az író ifjúkori barátja, egy hosszú utazás végén jut el X városába, mely messze túl a reális polgári világ határain terül el, ahová már nem visz vasút, nem vezet út ? majd az ottani életrol, tapasztalatairól, elmélkedéseirol készült feljegyzéseit hagyományozza az íróra, mint rejtélyes életének magyarázatát és számadását. E fantasztikus városnak, ahová G. A. végeláthatatlan ócskavastelepeken emberfeletti fáradsággal átvergodve jut el, nincs rendje, nincsenek törvényei, a magára hagyott élet burjánzó anarchiája szerint él, amelyet lehetetlen már áttekinteni, s amelyben lehetetlen kiigazodni?
Déry Tibor költoi részletekben és filozófiai gondolatokban gazdag regénye szabadság és rend dialektikáját kutatja fordulatos, szellemes történetének tükrében.
Vélemények