Nincs engedélyezve a javascript.
A manzárd
2+1
2+1
Szállítás:
1-2 munkanap
Készleten
Borító ár:
3 999 Ft
Eredeti ár:
3 039 Ft
Book24 ár:
3 359 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Eredeti ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Book24 ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az asszony egy ügyvéd felesége és két gyerek édesanyja. Férje kedvéért felhagyott grafikusi munkájával, hogy a háztartásnak és a gyereknevelésnek szentelje magát. Egyetlen menedéke maradt, ahol ? hátat fordítva a szürke hétköznapoknak ? egyedül lehet és kedvére hódolhat szenvedélyének, a rajzolásnak: a ház manzárdja.
Leírás
Raktári kód:
207111
ISBN:
9789635042326
EAN:
9789635042326
Megjelenés:
2022.08.09.
Oldalszám:
312
Nyelv:
magyar

A manzárd


Az asszony egy ügyvéd felesége és két gyerek édesanyja. Férje kedvéért felhagyott grafikusi munkájával, hogy a háztartásnak és a gyereknevelésnek szentelje magát. Egyetlen menedéke maradt, ahol ?? hátat fordítva a szürke hétköznapoknak ? egyedül lehet és kedvére hódolhat szenvedélyének, a rajzolásnak: a ház manzárdja.


Itt bontja fel azokat a rejtélyes borítékokat, amelyeket postán kap egy titokzatos idegentől. A borítékok saját fiatalkori naplójának részleteit tartalmazzák, életének egy rég elfelejtett időszakából származnak. Az asszony gondolatban visszatér az egykori helyszínre. A kis hegyi kunyhó magányában boldog volt ? egészen addig a pillanatig, amíg fel nem bukkant az életében egy különös és félelmetes idegen férfi?


Megöljük Stellát


Egy asszony azért, hogy a fia előtt a tökéletes családi harmónia látszatát keltse, szemet huny a férje nőügyei fölött. Akkor sem lép közbe, amikor a férfi elcsábítja a 19 éves Stellát, az asszony volt iskolatársának a lányát, akit egy tanévre befogadnak.

Vélemények