Nincs engedélyezve a javascript.
Pókfonálon

Pókfonálon
Történetek útközben

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
1 892 Ft
Borító ár:
2 200 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 892 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy leselkedő kislány, egy utazóvekker kalandja, egy nagybácsi, aki soha nem ül le, egy pipa és a hozzá tartozó nagyapa, hét szál dália vándorlása egy kiskertből – és mellettük az emberek.
Leírás
Raktári kód:
127408
ISBN:
9789639710627
EAN:
9789639710627
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
221
Nyelv:
Magyar
Egy leselkedő kislány, egy utazóvekker kalandja, egy nagybácsi, aki soha nem ül le, egy pipa és a hozzá tartozó nagyapa, hét szál dália vándorlása egy kiskertből – és mellettük az emberek. Akik arra vágynak, hogy megéljék a pillanatokat, s akkor majd övék lesz a pillanatok szövetéből szőtt végtelen takaró, az idő. Ami nem más, mint az életünk.

Schäffer Erzsébet makacs következetességgel, az írásaiból ismert csendes erővel gyűjti és veti papírra történeteit, melyek most is a bizalomról szólnak, arról, hogy az élet társasjátékát a legsikeresebben nyitott lélekkel lehet játszani. Akkor is, ha nem dobunk mindig hatost.
A szerzőről
zold_portre.jpg
Schäffer Erzsébet
Schäffer Erzsébet Pulitzer-díjas újságíró, író, publicista, aki saját bevallása szerint fiatalon többféle dologba belekezdett: segédmunkáskodott, színházat csinált, bábozott, ugyanakkor írni is elkezdett. Az 1990-es évek elejétől a Nők Lapja munkatársa, a Central Könyveknél közel húsz könyve jelent már meg. Legújabb kötete az Indián nyár, mely 2022 novemberében jelent meg.
Vélemények