Nincs engedélyezve a javascript.
A nevelőnő - Cornvall 1.
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 239 Ft
Borító ár:
4 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 959 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Cornwall, Anglia, 1811 Miután felelőssé tették a férje haláláért, Cordelia Greythorne elmenekült Cornwallból, és elszegődött nevelőnőnek, hogy új életet kezdjen. Évekkel később a munkaadója váratlanul meghal, de az utolsó kívánsága, hogy a gyermekeiről továbbra is Delia gondoskodjon, akinek mindent újra kell értékelnie.
Leírás
Raktári kód:
210486
EAN:
9789635973545
Megjelenés:
2022.11.17.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
392
Nyelv:
magyar
Cornwall a vérében volt. Delia attól félt, sosem menekülhet a szorításából.

Cornwall, Anglia, 1811
Miután felelőssé tették a férje haláláért, Cordelia Greythorne elmenekült Cornwallból, és elszegődött nevelőnőnek, hogy új életet kezdjen. Évekkel később a munkaadója váratlanul meghal, de az utolsó kívánsága, hogy a gyermekeiről továbbra is Delia gondoskodjon, akinek mindent újra kell értékelnie.

Nem hagyhatja cserben a teljesen árván maradt gyermekeket, azonban sorsa így újra a cornwalli tengerpartra veti, amit mindenáron el akar feledni. Jac Twethewey feltett szándéka, hogy új életre keltse a Penwythe Hall egykor virágzó almáskertjét, és újra jövedelmezővé tegye a tönk szélén álló birtokot. Évek óta nem hallott a testvére felől, és amikor az unokahúgai és az unokaöccsei bejelentés nélkül betoppannak a nevelőnőjük kíséretében, meg kell küzdenie a testvére elvesztése felett érzett szomorúsággal, de a hirtelen rászakadt felelősség súlyával is. Jac fontossági sorrendje megváltozik, miután a gyermekek beköltöznek az ősi hajlékba, de a titokzatos nevelőnő – és a múltját fedő rejtély – felborítja a férfi jól átgondolt terveit.

Régenskori történet, teli családi titkokkal, leselkedő veszélyekkel és egy új szerelem ellenállhatatlan vonzásával. Ismerkedj meg hőseivel, akik a békét, az igazságot és a szerelmet keresik a cornwalli tengerparton.

„Imádtam ezt a könyvet. A konfliktusok, célok, érzelmek és intrikák különböző rétegei lebilincselő cselekménnyé állnak össze. A szereplők hitelesek és szerethetők; azon vettem magam észre, hogy boldogan belemerültem a világukba. Nagyon nagy hatást tett rám ez a regény, alig várom Sarah E. Ladd újabb könyveit.” – Jocelyn Green, goodreads.com

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen! Felnőtteknek ajánljuk!
Vélemények