Nincs engedélyezve a javascript.
Az éjfél gyermekei
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 599 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 399 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A regény, amely elnyerte a Nobellel egyenrangú elismerést: a Booker-díj 40. évfordulójára kiírt Bookerek Bookere versenyét! Salman Rushdie 1981-ben Az éjfél gyermekeivel robbant be az irodalmi köztudatba. A könyv amerikai megjelenése után a New York Times Book Review azt írta róla: ,,Ilyen az, amikor egy kontinens rátalál a hangjára."
Leírás
Raktári kód:
152528
ISBN:
9789632278438
EAN:
9789632278438
Megjelenés:
2022.12.03.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Nyelv:
magyar
A regény, amely elnyerte a Nobellel egyenrangú elismerést: a Booker-díj 40. évfordulójára kiírt Bookerek Bookere versenyét!
Salman Rushdie 1981-ben Az éjfél gyermekeivel robbant be az irodalmi köztudatba. A könyv amerikai megjelenése után a New York Times Book Review azt írta róla: ,,Ilyen az, amikor egy kontinens rátalál a hangjára."
A regény főhőse, Szalím pontban éjfélkor, India függetlenné válásának pillanatában született. Tizedik születésnapja előtt különös képesség ébred benne, amellyel be tud hatolni mások gondolataiba: ennek köszönhetően a regény sok-sok rétege a történelmi eseményeket mágikus realizmussal vegyítve, lebilincselően mutatja be mindazt a zűrzavart és fejetlenséget, amellyel a várva várt függetlenség kikiáltása után az indiai szubkontinensnek szembe kellett néznie.
Az éjfél gyermekei, amelyből 2012-ben már film is készült, bámulatosan egyesíti magában a varázslatot, a humort, a történelmi események irodalmi feldolgozását, a fantáziát és a humanitást.
Vélemények