Nincs engedélyezve a javascript.
Dacszövetség 3.
napraforgo_plecsni-1.png
napraforgo_plecsni-1.png

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.05.27.
Borító ár:
6 599 Ft
Bevezető ár:
4 619 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mint vad az erdőben, úgy bukkannak elő a múlt pillanatai.
Leírás
Raktári kód:
218542
EAN:
9789635708512
Várható megjelenés:
2024.05.27.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
320
Nyelv:
magyar
Mint vad az erdőben, úgy bukkannak elő a múlt pillanatai.

1906, Hamburg
Katica karácsonyi ajándéka nem csupán az otthonát rendezi át, hanem az egész életét. A múlt ereje gyógyírként hat a sebeire, a Magyarországról érkezett vendégek visszaadják számára a boldogságba vetett hitét. Azonban hamarosan meg kell tapasztalnia, hogy a társas lét örömei mellett a felelősségvállalás terheivel is meg kell küzdenie. Egy közösségben élve már nem csak a saját álmaiért felelős.

Frida továbbra is mindenben támogatja, de mindeközben a saját céljait sem veszíti szem elől. Feltett szándéka, hogy egyszer ő is az orvostudomány szolgálatába áll. Alig alszik, állandóan talpon van, nappal a BallinStadtban dolgozik, esténként a családjáról gondoskodik, éjjelente pedig tanul vagy a kikötőben kóborol, ha túlságosan magával ragadják az érzelmei. Egyre gyakrabban aggódik Sophie miatt, akinek a látszólag tökéletes házassága komoly veszélyeket rejt. A lány bár érzi, hogy barátnője bajban van, de még nem látja tisztán, hogy miként tudna segíteni neki.

Sebastian miközben legtöbbször mintaférjként tetszeleg a világ és saját maga előtt, a legváratlanabb pillanatokban mutatja meg a sötét oldalát. Najumához azonban továbbra is töretlenül kedves. Viselkedésével lenyűgözi a sokak által kirekesztett és ezáltal sértett lelkű afrikai lányt.
A családi titkok és rejtélyek után kutatva többször bepillanthatunk a múlt fátyla mögé.

Mi köze lehet az Oma Immétől kapott brossnak az Anna Höffner által őrzött medálhoz? Milyen érzéseket kelt Najumában a Siegfried Kohn műtermében fellelt kameruni fotó?

Palotás Petra, Az Év Könyve díjas írónő tovább mesél a XX. század eleji német kikötővárosról, ahol a négy főszereplő nem mindennapi életét éli. A Dacszövetség harmadik része megannyi kérdésre választ ad. De vajon arra is, hogy milyen szerepet játszik majd Hamburg és Sophie életében Joseph Becker nyomozó?
Vélemények