Nincs engedélyezve a javascript.
Káprázatos testünk térképe

Káprázatos testünk térképe

Sorozat:

Fordító:

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.06.03.
Borító ár:
5 490 Ft
Bevezető ár:
4 172 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Lia testében növekszik valami rosszindulatú és kárörvendő, bentről kifelé teszi magáévá az életét. Alakváltó. Katasztrófaturista. Utazgat fel-alá a teste csatornáin és a partok mentén. Terjed.
Leírás
Raktári kód:
100347
EAN:
9789635681983
Várható megjelenés:
2024.06.03.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Nyelv:
magyar
"Tündöklően eredeti. Emlékezetes." - Sarah Moss
"Kivételes. Kaleidoszkópszerű." - Daisy Johnson

Lia testében növekszik valami rosszindulatú és kárörvendő, bentről kifelé teszi magáévá az életét. Alakváltó. Katasztrófaturista. Utazgat fel-alá a teste csatornáin és a partok mentén. Terjed.

A testünkön minden nyomot hagy. Amikor egy hirtelen diagnózis felforgatja Lia mindennapjait, a múlt és a jelen közötti elválasztóvonal szertefoszlik. Mélyen eltemetett titkok ébredeznek. A hang, amely áldozatra éhesen portyázik a testében, átveszi a történet irányítását, a külső táj megkülönböztethetetlenné válik a belsőtől. Liának és a családjának nagyon nehéz kérdésekkel kell szembenéznie: hogyan lépjünk tovább olyan események után, amelyek átformáltak bennünket? Mit jelent az, hogy méltóságteljesen meghalni, ha egyszerűen még nem állsz készen arra, hogy elengedd mindazt, ami itt körülvesz?

A Káprázatos testünk térképe bemutatja, milyen jellemfejlődés játszódik le az emberi élet végén. Szívbe markoló történet, a maga sötét módján mégis mulattató; Maddie Mortimer kötete szimfonikus utazás egy nő testén keresztül; egyszerre vad és lírai hangokon ünnepli a vágyat, a megbocsátást és a sötét késztetéseket, amelyek mindnyájunkban jelen vannak.

Átfogó, mégis intim, a Káprázatos testünk térképe összetett portrét rajzol az életről, amint az vágtat az elkerülhetetlen felé. Kivételes debütálás. - Kiran Millwood Hargrave, a Tinta és Csillagfény Sunday Times bestseller szerzője

Gyönyörű regény. Noha a halálról szól, mégis végtelenül életteli, gyengéd és leleményes. - Megan Hunter, The End We Start From és The Harpy című regények írója

Lírai szépségű mű - egészen páratlan. Nincs még egy ehhez fogható regény. - Stylist

Maddie Mortimer 1996-ban született Londonban. A Bristoli Egyetemre járt angol irodalom szakra. Írásai megjelentek a Timesban, rövidfilmjeit világszerte fesztiválokon mutatták be. 2019-ben végzett a Faber Academy regényírás kurzusán.
Vélemények