Nincs engedélyezve a javascript.
Mehetünk, kedves

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
1 980 Ft
Borító ár:
2 200 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 980 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Van-e kitörés a lét szűkös kereteiből, a falak szabta tér, a napról napra rövidebb távlatot biztosító idő szorításából? Vágyaink helyettesíthetik-e a be nem teljesült valóságot? És ha igen, akkor meddig?
Leírás
Raktári kód:
127089
ISBN:
9789639893665
EAN:
9789639893665
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
252
Nyelv:
magyar
Van-e kitörés a lét szűkös kereteiből, a falak szabta tér, a napról napra rövidebb távlatot biztosító idő szorításából? Vágyaink helyettesíthetik-e a be nem teljesült valóságot? És ha igen, akkor meddig? Mennyi ideig? És hogyan? A főszereplőknek, Idának és Lajosnak az együttélés laza kapcsolatában és az egymáshoz foggal-körömmel történő egyidejű ragaszkodásában az önállóság megőrzésének és a magány fenyegető réme elkerülésének egymást átszövő törekvése jelenik meg, a férfi és a nő erőgyűjtése egymásból ahhoz, hogy a két szorító dimenzióit legalább a képzelet, az illúziók világában megszüntessék, bővítsék, vágyaikat legalább itt megvalósíthassák.
Czilczer Olga új regényétől ne várjon az Olvasó fordulatos történeteket, látványos kalandokat, meglepetésekkel járó fordulatokat. Ellenkezőleg. A szerző számára a lélek belső, apró rezdülései, a hősei különböző tudatállapotában végbemenő folyamatok fontosak. A valóság, a félálom, a gondolat, a képzelgés egymásba átszűrődő, folyton változó jelensége, amelynek hátterében fölsejlik, kirajzolódik a kádári rezsim utolsó két évtizedének hamis illúziókat keltő világa.
Vélemények