Nincs engedélyezve a javascript.
Míg gondolom, hogy létezem
Előrendelhető
Borító ár:
2 990 Ft
Bevezető ár:
2 272 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

"Böszörményi Zoltán prózájának egyik védjegye, hogy nem hasonlít senkiére, formabontó, nonkorformista, nem követ semmiféle trendet, esze ágába sincs beállni a sorba.
Leírás
Raktári kód:
210201
EAN:
9789737937506
Kötésmód:
kemény táblakötés
Oldalszám:
184
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
354
Böszörményi Zoltán (Arad, 1951) József Attila- és Magyarország Babérkoszorúja-díjas költő, író, az Irodalmi Jelen főszerkesztője. 2016-ban a magyar kultúra szolgálatáért a Magyar Érdemrend középkeresztjével is kitüntették. Tizenhárom verseskönyv, öt prózakötet szerzője. Műveit angol, német, francia, orosz, lengyel és román nyelvre fordították le.

"Böszörményi Zoltán prózájának egyik védjegye, hogy nem hasonlít senkiére, formabontó, nonkorformista, nem követ semmiféle trendet, esze ágába sincs beállni a sorba. Külföldön megjelent könyveinek sikere ennek tudható be, a nyugati olvasó ugyanis nem kíváncsi a langyos lektűrökre, az öncélú nyelvi bravúrokra, a stilisztikai szövegjátékokra.[...] Ez a kisregény a jövő század könyve, amelyet sokan fognak 'másolni', az írói technikákat ellesni, továbbgondolni és új művekbe építeni." (Varga Melinda)
Vélemények