Nincs engedélyezve a javascript.
Vadaskert

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 272 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 691 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Puskás Ferenc Stadion mellett haladt el a szerelvény. Még egyszer Laci bácsi mesélte neki, miközben náluk ebédelt, hogy az első mérkőzésen, amelyet Rákosi, a rohadék, zsidó kommunista is élőben tekintett meg, a Honvéd csapata három-kettőre nyert a Szpartak Moszkva ellen, de a találkozót időben be kellett fejezni, mert a világítás még nem készült el.
Leírás
Raktári kód:
221031
EAN:
9786156759047
Megjelenés:
2024.04.18.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
102
Méret [mm]:
123 x 192
Nyelv:
magyar
A Puskás Ferenc Stadion mellett haladt el a szerelvény. Még egyszer Laci bácsi mesélte neki, miközben náluk ebédelt, hogy az első mérkőzésen, amelyet Rákosi, a rohadék, zsidó kommunista is élőben tekintett meg, a Honvéd csapata három-kettőre nyert a Szpartak Moszkva ellen, de a találkozót időben be kellett fejezni, mert a világítás még nem készült el. Meg ez a szemét disznó nem ültette maga mellé a NOB elnökét, mondván, hogy nem ül egy imperialistával együtt. Aztán később az olimpiát meg emiatt nem kapták meg a magyarok. Laci bácsi ehhez még köpött is egyet.
Tamásnak csak csodás emlékei vannak a stadionnal kapcsolatban. Amikor itt nyertek a magyarok 1986. március 16-án három-nullra a brazilok ellen, Détári, Kovács, Esterházy góljaival. A kocsmában ülve a részegek ordításai mellett nézte végig a meccset. És majd ebben a gyönyörű stadionban fog játszani a fia. A vonat lelassított, majd megállt az alagút előtt, Tamás levette a bőröndöt, kinyitotta a kabin ajtaját, készen állt a leszállásra. A vonat megkapta a zöld jelzést, és lassú, nyugodt tempóval becsoszogott a Keleti pályaudvar hatos számú vágányára.
Vélemények