Nincs engedélyezve a javascript.
Szökés Egyiptomba

Szökés Egyiptomba
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Borító ár:
1 990 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Charterjárat indul a paradicsomba ? vagy a szexparadicsomba. Attól függ, ki milyen céllal ül fel az Egyiptomba tartó repülogépre. Van, aki csak egyszeru turistaként élvezni akarja az ötcsillagos tengerparti szállodák valóban paradicsomi körülményeket.
Leírás
Raktári kód:
136086
ISBN:
9786155418648
EAN:
9786155418648
Gyártó kód:
2791
Megjelenés:
2013.
Oldalszám:
184
Nyelv:
magyar
Charterjárat indul a paradicsomba ? vagy a szexparadicsomba. Attól függ, ki milyen céllal ül fel az Egyiptomba tartó repülogépre. Van, aki csak egyszeru turistaként élvezni akarja az ötcsillagos tengerparti szállodák valóban paradicsomi körülményeket. Másokat ? foleg a jól szituált, magányos noket a fiatal és jóképu helybeli fiúk vonzzák, akik gyorsan és komplikációmentesen hajlandóak kiegészíteni a szállodák exkluzív szolgáltatásait? Karolina, a szoke hajú és tejfehér boru muvészettörténész lány pedig szerelemi csalódásából lábadozva fordít hátat korábbi életének, és vállalja el egy utazási iroda idegenvezetoi állását egy elegáns egyiptomi hotelben.
Ahogy telnek a hetek és váltják egymást a csoportok, Karolina egyre több meglepo és izgalmas újdonságot fedez fel környezetében. Kilépve a luxushotel kulisszái közül feltárul elotte az igazi Egyiptom, ahol kincseket ér egy európai vízum, ahol fegyverek rejtoznek az autók csomagtartójában, és ahol fiúk teszik kockára az életüket egy jobb élet reményében. Egy nap aztán felbukkan a kék szemu Hassen, és attól kezdve semmi sem lesz már olyan, mint volt?
Vélemények