Nincs engedélyezve a javascript.
Nászajándék Salzburgból

Nászajándék Salzburgból
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub és .mobi formátumban
Korábbi ár:
832 Ft
Borító ár:
1 290 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
1 226 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A szívdermeszto titok, melyet Arlene édesanyja egy egész életen át rejtegetett, a Márai-kastély padlásán lévo szekrény tetejérol szabályosan Dália fejére zuhan. Megfejtése érdekében a lány, valamint Pataki Gábor és a kis Emma hármasban indulnak az osztrák Alpok felé. Az esemény fenekestül forgatja fel a kastély lakóinak életét.
Leírás
Raktári kód:
135232
ISBN:
9786155033803
EAN:
9786155033803
Gyártó kód:
1020
Megjelenés:
2012.
Oldalszám:
108
Nyelv:
magyar
A szívdermeszto titok, melyet Arlene édesanyja egy egész életen át rejtegetett, a Márai-kastély padlásán lévo szekrény tetejérol szabályosan Dália fejére zuhan. Megfejtése érdekében a lány, valamint Pataki Gábor és a kis Emma hármasban indulnak az osztrák Alpok felé. Az esemény fenekestül forgatja fel a kastély lakóinak életét. Dália és a felesége halála miatt megkeseredett Gábor ettol kezdve, persze, nemcsak autón száguldozik a Kristályhegy és Tihany, valamint Bécs és Salzburg között, hanem érzelmi hullámvasúton is robog.

A Nászajándék Salzburgból Dália regénye, egyben folytatása a Lányok a kastélyból címu kötetnek, melyrol egyik méltatója azt írta, hogy ?ez a könyv üde, mint egy csokor virág?. Új könyvében RGM emellett olyan sorsfordító meglepetéseket is tartogat olvasói számára, amilyeneket csak a mufaj legjobbjai képesek kitalálni. Ez esetben azonban kitalálni sem kellett oket, mert, mint a hartai íróno vallja: ?az én történeteim maguk írják magukat?.
Vélemények