Nincs engedélyezve a javascript.
Negyven felé pártában (újrakiadás)

Negyven felé pártában (újrakiadás)
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Borító ár:
4 499 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 274 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

„Imádtam a fordulatokat, csattanókat és meglepetéseket.” – A másik világ

De tényleg, hol bujkálnak az egyedülálló pasik?

Bori és Cica a negyvenes éveikben jár. Csinosak, intelligensek és humorosak. Ja, és persze szinglik.

Hosszú évek óta próbálnak férjet találni, azonban igyekezetük eredménytelen maradt. Ugyanis valami mindig hiányzott a srácokból. Bori nyitott, minden férfiban a nagy Ő-t keresi, Cica válogatós.

Leírás
Raktári kód:
218117
ISBN:
9789635707096
EAN:
9789635707096
Gyártó kód:
32473
Megjelenés:
2023.
Oldalszám:
230
Nyelv:
magyar

„Imádtam a fordulatokat, csattanókat és meglepetéseket.” – A másik világ


De tényleg, hol bujkálnak az egyedülálló pasik?


Bori és Cica a negyvenes éveikben jár. Csinosak, intelligensek és humorosak. Ja, és persze szinglik.


Hosszú évek óta próbálnak férjet találni, azonban igyekezetük eredménytelen maradt. Ugyanis valami mindig hiányzott a srácokból. Bori nyitott, minden férfiban a nagy Ő-t keresi, Cica válogatós.


Miért nem lelik a valódi PASIT?


Nem keserednek el, még ha kudarcba is fullad egy-egy randi, inkább megpróbálják megtalálni mindennek a humoros oldalát.

A kínos randevúikat is mulattató sztoriként adják elő a csajos összeröffenéseiken. A két kényszerszingli végül Isztambulba utazik pihenni, ahol hihetetlen kalandokban lesz részük.

Vajon végre a szerencse is rájuk mosolyog?


R. Kelényi Angelika karaktereit valós személyek ihlették, és a történetek nagy része valóban meg is történt, még ha ez talán meg is hökkentheti az olvasókat. Szem nem marad szárazon. A nevetésről pedig tudjuk, hogy gyógyír minden bajra.


„Imádom az írónő stílusát, a karaktereit, a könyveit és őt is.” – Bree S. világa


„R. Kelényi Angelika az egyik legjobb magyar írónő.” – Könyvmánia Blog

A szerzőről
85d6411b699a1b1d766b6ffecd912a53.png
R. Kelényi Angelika

R. Kelényi Angelika magyar irónő 1970. december 2-án látta meg a napvilágot Kazincbarcikán. Fiatal felnőtt koráig a szülővárosában élt, majd úgy döntött, hogy Budapestre költözik. Diplomáját az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karán szerezte meg. Karrierje kezdetén magazinoknak dolgozott újságíróként, 2012-ben a Nőkorszak.hu online magazin főszerkesztője lett. 2014-ben megnyerte a Terézanyu pályázatot, majd tulajdonképpen innen indult el az írói pályafutása. Regényeinek sikere a mai napig töretlen, olvasmányos megfogalmazásával, izgalmas történeteivel a magyar romantikus, szórakoztató irodalmi szerzők egyik kiemelkedő alakja.

Első könyve igazán népszerű lett, melyet 2014-ben jelentetett meg Az agyam eldobom címmel az Álomgyár Kiadó gondozásában. Ezt követően a rendszeresen jelentek meg regényei. Negyven felé pártában, Egy hajszálon múlt, Váláshelyzet… Ezen humoros, könnyed nyelvezetű művek után az írónő új műfaj fele nyitott, történelmi témájú sorozatba kezdett. Megjelentek a Szulejmán és a magyar udvarhölgy, majd a mű folytatása, a Szulejmán és a kolostor rabja történelmi eseményeken alapuló romantikus kalandregények. Az egyik történelmi regénye, Az Ártatlan a 17. század elején játszódik Báthory Erzsébet udvarában.

2018-ban új regénysorozatba kezdett, melynek cselekménye a 19. századi Rómát mutatja be. A sorozat a Mennyei bűnök címet kapta. A történetekben mindig hétköznapi, de közben rendkívül erős, harcos nők a főhősök, akiknek szerepébe bárki beleélheti magát. A Mennyei bűnök olyan fontos és ma is aktuális kérdésekkel foglalkozik, mint a hatalommal való visszaélés, az erőszak, ellenpontozásként pedig a család összetartó ereje és a feltétel nélküli szeretet mutatkozik meg.

2019-ben egy mű erejéig visszatért eredeti zsáneréhez, és egy szellemes, romantikus regénnyel, a Barcelona, Barcelona című kötettel jelentkezett, majd ezt követően a Mennyei bűnök folytatásaként bemutatta új kétrészes sorozatát, A lánynevelde címmel. A könnyed és pezsgő regénye, a Barcelona, Barcelona, melynek főszereplője a különös kalandokba keveredő újságírónő, Caroline Wood, nagy sikerben részesült. 2021 nyarán pedig a Balaton partjára kalauzolta el az olvasóit.

A szerző, R. Kelényi Angelika nagyszerű művei mellett érdemes felfedezni a további romantikus könyv kínálatunkat is! Válassz magadnak egy szuper, új olvasnivalót!

Vélemények