Nincs engedélyezve a javascript.
Csajkovszkira mentem a mennybe

Csajkovszkira mentem a mennybe
(E-könyv)

Szállítás:
Azonnal
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
Borító ár:
599 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
569 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Fejős Éva karácsonyi novellájának hősnője, Sziszi éppen új életet kezd, miközben bevitorlázott az úgynevezett „életközepi válságba”. Korábban biztos kapaszkodói voltak, és a jégen minden bizonytalansága elszállt, azonban most újrakezdőként az életben és a kapcsolatokban is el kell igazodnia. Ha nem jönne a karácsony, el sem vállalta volna a marketinges munkát a családias játékáruházban...

Leírás
Raktári kód:
203772
ISBN:
9786156269409
EAN:
9786156269409
Gyártó kód:
26446
Megjelenés:
2021.
Oldalszám:
18
Nyelv:
magyar

Fejős Éva karácsonyi novellájának hősnője, Sziszi éppen új életet kezd, miközben bevitorlázott az úgynevezett „életközepi válságba”. Korábban biztos kapaszkodói voltak, és a jégen minden bizonytalansága elszállt, azonban most újrakezdőként az életben és a kapcsolatokban is el kell igazodnia. Ha nem jönne a karácsony, el sem vállalta volna a marketinges munkát a családias játékáruházban...„– Nincs mit bevallanom, Sziszi. Te voltál Európa legjobb műkorcsolyázója. De megkockáztatom, hogy a világ legjobbja is, igen. Pont csúcsformában voltál, és nem, ne nézz így rám, magasról tojok a tini versenyzőkre. Te érett, gyönyörű mozgású műkorcsolyázó voltál, és a négyfordulatos toe loopod a világ legjobbja.
– Anyu – kóstolok bele az elém tett fasírtba –, ez már a múlt.
– És tudod, miért fáj ez nekem? – kérdezi. Hogy a fenébe ne tudnám. A saját álmait bennem akarta viszontlátni, és a három Eb-érmemmel, a két olimpiai bronzzal és a világbajnoki ezüsttel már engem látott az összes dobogó legfelső fokán. Én voltam az ügyeletes üdvöske. Szép szőke loknikkal, rózsaszín rúzzsal, hófehér fogakkal és a világ legbájosabb mosolyával. Belül meg egy háborúzós pasilélekkel. Sosem felejtem el, amikor Ivanovát, az egyik legnagyobb ellenfelemet megtéptem.”

A szerzőről
48635.jpg
Fejős Éva
A korábban a Nők Lapja munkatársaként dolgozó újságíró első könyvét 18 évesen írta és azóta sem tud betelni az írás adta örömmel, fantasztikus érzéssel. Kedvenc műfaja a krimi. Regényeiben a szereplők legfőbb tulajdonsága a bátorság, általuk szeretne az olvasóinak inspirációt adni, hogy merjenek ők is lépni, ha válaszút elé kerülnek saját életükben. Írásai nyelvezete mai, modern, közel áll a hétköznapi emberekéhez, ettől válik számukra szerethetővé.
1999 és 2012 között 11 kötete jelent meg az Ulpius kiadónál, 2013-ban saját kiadót alapított, ahol saját művei mellett külföldi írók regényeit is kiadja.
Ismert művei: Holtodiglan (1999), Hotel Bali, Cuba Libre (2010), Karácsony New Yorkban (2011), Nápolyi vakáció (2013), Úton hozzád (2015), Mi sem voltunk angyalok (2018), A Kaktusz bár (2019)
Vélemények