Nincs engedélyezve a javascript.
Domingos és a Halál Angyala
Bestseller könyvek
Bestseller könyvek

Domingos és a Halál Angyala
Báthory Orsi történetei

Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
4 409 Ft
Borító ár:
4 899 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 409 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A Halál Angyala röpköd a régi börtön romos épületében, ami még nem lenne nagy baj, de gyilkol is. Buchanan csöves talál egy aranyórát, a régészek és őslénytudósok viszont nem találnak semmit; ráadásul Sandro csövesnek elvágják a torkát.
Leírás
Raktári kód:
212826
EAN:
9789636358334
Megjelenés:
2023.03.29.
Kötésmód:
fűzött
Oldalszám:
624
Nyelv:
magyar
A Halál Angyala röpköd a régi börtön romos épületében, ami még nem lenne nagy baj, de gyilkol is. Buchanan csöves talál egy aranyórát, a régészek és őslénytudósok viszont nem találnak semmit; ráadásul Sandro csövesnek elvágják a torkát.
Miközben Debby O'Hara a gyilkos után ered, Mr. Howard baseballütőt rejt egy virágcsokorba, Domingos de Carvalhót ládába zárják, Mr. Fairweathert pedig megverik egy lapulevél szárával.
McKinley professzor agyagtáblákról álmodik, Marisa töltött puskákról. Mitchell seriff sokadszorra is kijelenti, hogy nyugdíjba megy. A "suttogók" pénzt követelnek. July Demeter "utálja" a főnökét, de hozzá akar menni feleségül. Harrison seriffhelyettesnek tériszonya van, ám mégis felmászik a létrán. Végül megoldódik a börtön titka, és mindenki megkapja, amit megérdemel. Az olvasó is.
A szerzőről
Leslie L. Lawrence
Leslie L. Lawrence

Lőrincz L. László, azaz Leslie L. Lawrence, aki Frank Cockney néven is publikált, igazi könyvbirodalmat tudhat maga mögött.

A szerző 1939. június 15-én született Szilvásszentmártonon. Tanulmányai során hosszú éveket töltött a Távol‑Keleten, ösztöndíjasként tanult az ulánbátori Állami Csojbalszan Egyetemen, valamint a bonni Friedrich Wilhelm Egyetemen. Élményei visszaköszönnek és megszínesítik regényei világát is, melyekben mindig garantált a csavaros történetvezetés, a krimi, a meglepő fordulatok és a szerelmi vágy is. Tudomány és misztikum kettőssége jellemzi. Írói tevékenységét ifjúsági regények írásával kezdte, de igazán népszerű íróvá a nyolcvanas évek elejétől megjelenő fantasy és sci-fi regényei, illetve novellái tették. Ezeket a Lőrincz L. László néven megjelentetett műveket Galaktika-díjjal és Arany Meteor-díjjal is jutalmazták.

Leslie L. Lawrence írói álnéven kiadott első munkája, a Sindzse szeme hozta meg számára az országos népszerűséget. A Leslie L. Lawrence könyvek többségében keleti tárgyú kalandregények, melyekben ötvöződik a biztonsággal kezelt tudományos ismeretek és a kutatások során felhalmozott tapasztalatok ismeretterjesztő szándéka, valamint a fordulatos, izgalmas cselekmény. E kettősség — a tudományos háttér és az élvezetes olvasmányosság — adja e művek igazi értékét. Nagy szerepet játszanak kalandregényeiben az úgy nevezett visszatérő alakok: a főhős Leslie L. Lawrence, a portugál Domingos de Carvalho építész, Robert McKinley amerikai politológus vagy John C. Lendvay kriminalisztikaprofesszor, esetleg a vatikáni misszionárius, Enrico Santarcangeli atya, vagy a bhutáni rendőrminiszter, Jondon láma. Bűnügyi regényeinek többségét egyes szám első személyben írja (sci-fi- és horrorregényei, novellái viszont egyes szám harmadik személyben íródnak, többnyire).

A regények általában egzotikus helyszíneken játszódnak, ahol rejtélyes, megmagyarázhatatlan gyilkosságok történnek, melyeket a szereplők a történet elején természetfölötti jelenségekkel magyaráznak meg, majd a rejtélyek felfedése és a gyilkos(ok) elfogása a főhős révén valósul meg. A szerző „munkájának része” és szenvedélye az utazás, a mai napig is lehetőség szerint regényeinek minden helyszínét felkeresi, hogy az adott országnak és az ott élő népek kultúrájának minél szemléletesebb leírását tudja adni.

A szerző, Leslie L. Lawrence a jelen kor egyik legtermékenyebb magyar írója, és generációkat szórakoztat műveivel.

Vélemények