Nincs engedélyezve a javascript.
World of Warcraft: Sylvanas

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 391 Ft
Borító ár:
5 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 391 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Kósza tábornok, Banshee királynő, hadfőnök: Sylvanas számos címet viselt. Egyeseknek hős, másoknak gonosztevő. De keresse akár az igazságot, a bosszút, vagy valami mást, Sylvanas mindig is arra törekedett, hogy saját maga irányítsa a sorsát.
Leírás
Raktári kód:
215698
EAN:
9789634977162
Megjelenés:
2023.08.22.
Kötésmód:
keménytáblás
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
Kósza tábornok, Banshee királynő, hadfőnök: Sylvanas számos címet viselt. Egyeseknek hős, másoknak gonosztevő. De keresse akár az igazságot, a bosszút, vagy valami mást, Sylvanas mindig is arra törekedett, hogy saját maga irányítsa a sorsát. Még sosem került ilyen közel az erőhöz, amellyel elérheti a céljait, hiszen Sylvanas a Foglárral összefogva azon munkálkodik, hogy egész Azerothot kiszabadítsa a sors börtönéből. Sylvanas utolsó feladata pedig, hogy biztosítsa a foglyuk, Anduin Wrynn király hűségét. A siker érdekében Sylvanas kénytelen felidézni azt a gyötrelmes utat, amely a Foglárhoz vezette, és felfedni az igazi önmagát a legnagyobb riválisa előtt.

Feltárul Sylvanas teljes története: a kósza tábornokká válása és a Szélfutó-család széthullása; a saját halála, amikor Arthas végzett vele; az Elhagyottak megalapításával kitűzött új céljai; a pillanat, amikor először látta meg a Bendőt, és megértette az igazi jelentőségét annak, ami a halál fátylán túl rejtőzik. Ám ahogy közeleg a diadal pillanata, Sylvanas olyan választás elé néz, amely végül mindent eldönthet. E választás pedig csak rajta múlik...
Vélemények