Nincs engedélyezve a javascript.
Now I Rise - Felemelkedés ( A hódító legendája 2.)

Now I Rise - Felemelkedés ( A hódító legendája 2.)

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 799 Ft
Borító ár:
4 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 299 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Mindenki csak egy bizonyos pontig képes tűrni… Miután Griffin „Decker” Davenport, az FBI különleges ügynöke felébred a kómából, kétségbeesetten igyekszik megmenteni az emberkereskedők áldozatául esett gyerekeket. Legutóbbi nyomozása végén, amikor már azt hitte, véget ér a küldetése, és az igazság győzedelmeskedik, megtudta, hogy nem mindenkit sikerült megmenteni.
Leírás
Raktári kód:
209890
EAN:
9789635973750
Megjelenés:
2022.11.11.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
520
Nyelv:
magyar
Mindenki csak egy bizonyos pontig képes tűrni… Miután Griffin „Decker” Davenport, az FBI különleges ügynöke felébred a kómából, kétségbeesetten igyekszik megmenteni az emberkereskedők áldozatául esett gyerekeket. Legutóbbi nyomozása végén, amikor már azt hitte, véget ér a küldetése, és az igazság győzedelmeskedik, megtudta, hogy nem mindenkit sikerült megmenteni. Csakhogy meglőtték, mielőtt bárkinek is szólhatott volna.
Kate Coppola különleges ügynök nemrég költözött Cincinnatibe. Azt állítja, hogy az előléptetése miatt, ám valójában a fájdalom elől menekül. Megtalálta a felvételeket, amelyeket Decker titkos ügynökként készített, és míg a férfi kórházi ágya mellett virraszt, megpróbálja összeilleszteni a bűntény részleteit – és rájönni, mi az összefüggés a nyomozás és a férfi rejtélyes múltja között. Amikor a kórházban valaki megpróbálja megölni Deckert, ő és Kate rádöbbennek, hogy nem csak a gyerekek élete a tét, ezért minden tőlük telhetőt meg kell tenniük, hogy levadásszák a tettest. De minden sötét szegletben veszély leselkedik rájuk. Hátborzongatóan hiteles és megrázó történet.

Borzongásra vágytál, ami egyben mély élményt is ad? Megtaláltad.

„Karen Rose mindegyik könyve szíven üt és magával ragad.” – Barbara H. (amazon.com)

„Gyors tempójú és szexi, tele olyan fordulatokkal, amelyek miatt szinte lehetetlen letenni. Rose valóban szakmája mestere.” – All About Romance

18 éves kortól ajánljuk!
Vélemények