Nincs engedélyezve a javascript.
Az éjszaka érintése

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 887 Ft
Borító ár:
3 799 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 419 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Seattle sötét éjszakáinál csak Makarov emlékei sötétebbek.
Grace Harris magánnyomozó vagány, talpraesett nő. Nem ijed meg a saját árnyékától, aktívan bokszol, eltűnt személyeket kutat fel, és az apjával dolgozik, aki szereti még mindig kislányként kezelni.
Leírás
Raktári kód:
218244
EAN:
9789635975808
Megjelenés:
2023.12.01.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
344
Nyelv:
magyar
Seattle sötét éjszakáinál csak Makarov emlékei sötétebbek.

Grace Harris magánnyomozó vagány, talpraesett nő. Nem ijed meg a saját árnyékától, aktívan bokszol, eltűnt személyeket kutat fel, és az apjával dolgozik, aki szereti még mindig kislányként kezelni. Ráadásul Grace-nek van egy különleges képessége, amit mindenki elől titkol: látja az emberek emlékeit.

Borisz "Makarov" Grigorenko egykori maffiatag, most orosz-amerikai üzletember, Seattle leghíresebb sztriptízbárjának, a Fáraónak a tulajdonosa. A múltja elhomályosítja a jelenét, a szíve kemény, mint a beton.

Amikor a Fáraóból eltűnik egy táncoslány, Makarov lesz az első számú gyanúsított, ezért megbízza a Harris magánnyomozó irodát, hogy oldják meg a rejtélyt. Grace meg akarja találni az eltűnt lányt, ám megbízója titkai is legalább ennyire izgatják.

Aztán az eltűnési ügyből gyilkossági lesz, a megbízó iránt érzett kezdeti ellenszenvből pedig szép lassan vonzalom. Ahogy repedezik Makarov védőpáncélja, és felizzik köztük a szenvedély, Grace azon kapja magát, hogy egy kilátástalan kapcsolatba bonyolódott. Makarov pedig rádöbben: a szívének nem parancsolhat.

"Egy érzelmekkel teli, misztikus történet, ami borzongat és a lelked mélyéig felkavar. Minél előrébb jársz az olvasással, annál mohóbban akarod a hátralévő oldalakat."
- konyvszenvedely.blog.hu

Egy szerelem, ami utat tör magának a múlt ködén át, hogy megváltoztassa a jelent.
Vesd bele magad!

Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?
Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

Felnőtt olvasóinknak ajánljuk!
Vélemények