Nincs engedélyezve a javascript.
Melchior és a Gotlandi Ördög

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
5 841 Ft
Borító ár:
6 490 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 841 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Tallinn, AD 1433. A városban pusztító tűzvészt követően Melchior titokzatos figyelmeztetést kap egy levélben: a Gotlandi Ördög Tallinba érkezik, és a patikárius élete veszélyben van. Ugyanekkor egy haldokló kalmár kéri a segítségét egy régi gyilkosság felderítésében.
Leírás
Raktári kód:
218852
EAN:
9789635511624
Megjelenés:
2023.12.06.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
432
Méret [mm]:
180 x 245 x 50
Nyelv:
magyar
Tallinn, AD 1433. A városban pusztító tűzvészt követően Melchior titokzatos figyelmeztetést kap egy levélben: a Gotlandi Ördög Tallinba érkezik, és a patikárius élete veszélyben van. Ugyanekkor egy haldokló kalmár kéri a segítségét egy régi gyilkosság felderítésében. A haldokló utolsó kívánsága szent, így hát Melchior munkához lát, bár fogalma sincs, kit öltek meg, és mikor. Az egyetlen nyom, amin elindulhat, egy ládika ezüstbrossokkal, melyek Lívföld másik püspöki székhelyére, Tartuba vezetik a patikust. Amint Melchior egyre közelebb jut a rejtély megfejtéséhez, régi bűnök árnyai kísértenek újra, és a gonosz támadásba lendül. Mindeközben Lübeckben Melchior fia a bérgyilkosok céhének tagjává válik.
A Melchior, a patikárius és a Gotlandi Ördög Indrek Hargla történelmi krimisorozatának immár hatodik, lebilincselően izgalmas része.
Vélemények