Nincs engedélyezve a javascript.
Megperzselve - Bridge 2.
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 735 Ft
Borító ár:
3 799 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 735 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

DARREN BRIDGE ÉLETE IGAZI AGGLEGÉNYÁLOM.
Mikor épp nem lángoló épületekbe rohan csapatával, idejét a testvére edzőtermében tölti az aktuális hódításával. Minden nő szabad préda a számára... ameddig Vanessa meg nem jelenik. Okos, gyönyörű, igazi modellalkat, és senkihez sem fogható, akit Darren eddig ismert.
Leírás
Raktári kód:
210735
EAN:
9789635970315
Megjelenés:
2022.11.25.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
336
Nyelv:
magyar
DARREN BRIDGE ÉLETE IGAZI AGGLEGÉNYÁLOM.

Mikor épp nem lángoló épületekbe rohan csapatával, idejét a testvére edzőtermében tölti az aktuális hódításával. Minden nő szabad préda a számára... ameddig Vanessa meg nem jelenik. Okos, gyönyörű, igazi modellalkat, és senkihez sem fogható, akit Darren eddig ismert. Kár, hogy megesküdött, hogy messzire el fogja kerülni.

A véget nem érő munkában túlhajszolt Vanessa két éve nem volt szabadságon. Mikor barátai, Cameron és Maya esküvője végre kiragadja az irodából, hőn áhított pihenést ígérve, az élet új próbát állít elé a vőfély képében. Darren veszedelmesen jóképű és olyan karizmatikus, hogy minden forróvérű nő ledobná érte a bugyiját egy éjszakára, bármeddig is tartson.

Mikor visszatérnek a városba, Darren rájön, hogy a szingli lét vesztett a fényéből. De Vanessa életében a rengeteg tennivaló mellett nincs helye férfinak, különösképp egy nőcsábásznak. Vajon sikerül Darennek a szívébe férkőznie, és bebizonyítania, hogy megéri a kockázatot?

VESD BELE MAGAD!


Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket?

Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!

18 éves kortól ajánljuk!
Vélemények