Nincs engedélyezve a javascript.
Szeret, nem szeret...

Szeret, nem szeret...

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2022.11.21.
Borító ár:
4 799 Ft
Bevezető ár:
3 455 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Hat nap, és megváltozik az élet.
Gemma tudja, hogy neki és Finn-nek az a végzetük, hogy együtt legyenek. Lelki társak. Az esküvőjük napján azonban hiába vár, vőlegénye nem érkezik meg a templomba.
Leírás
Raktári kód:
100343
EAN:
9789635705245
Kötésmód:
puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám:
448
Nyelv:
magyar
"Gyönyörűen elmesélt, megható történet, amely megérinti az olvasót. A misztikum, szerelem és szenvedés egyvelege." - The Belgian Reviewer

"Megindító regény egy bonyolult kapcsolatról. A humor és sok-sok érzelem egy csipetnyi rejtéllyel nem hagyja unatkozni az olvasót." - My Reading Corner


Hat nap, és megváltozik az élet.

Gemma tudja, hogy neki és Finn-nek az a végzetük, hogy együtt legyenek. Lelki társak. Az esküvőjük napján azonban hiába vár, vőlegénye nem érkezik meg a templomba.

Gemma meg van győződve róla, hogy Finn soha nem hagyná így el, habár volt már arra példa, hogy nyom nélkül felszívódott. De akkoriban megvolt rá az oka. Biztos benne, hogy valami szörnyűség történt a fiúval, azonban senki nem hisz neki. A rendőrség szerint nincs ok az aggodalomra, a legtöbb ember egy hét után úgyis felbukkan... persze ha azt feltételezzük, hogy elő akar kerülni.

A következő hat napban Gemma eszeveszetten keresni kezdi Finnt, bár minden nyom arra utal, hogy fel kell adnia a reményt. Már saját maga is kételkedni kezd a szerelmük valóságában.

Meddig tart ki, hogy megtalálja szerelmét, miközben mindenki arra inti, hogy le kell mondania róla?

A nemzetközi bestsellerszerző, Dani Atkins elgondolkodtató regényében végigkísérhetjük egy fiatal nő útját, aki minden figyelmeztetés ellenére sem adja fel a szerelmét. A kérdés már csak az, hogy neki lesz igaza, vagy a sors néha tényleg kegyetlenül játszik az emberekkel.


"Szórakoztató, de egyben érzelmes regény." - Daily Mail

"Szerelmes lettem Atkins munkásságába." - Bishop's Stortford Independent
Vélemények