Nincs engedélyezve a javascript.
Az utazó

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2024.06.13.
Borító ár:
6 699 Ft
Bevezető ár:
5 091 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Valami váratlan
Mióta nagyanyám megtudta, hogy gyógyíthatatlan beteg, és az orvosok nem túl sok időt jósolnak neki, egyik őrült kaland követi a másikat - repülőgépekből ugrál ki, és cápák között búvárkodik.
Leírás
Raktári kód:
220705
EAN:
9789635709076
Várható megjelenés:
2024.06.13.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
336
Nyelv:
magyar
Valami váratlan

Mióta nagyanyám megtudta, hogy gyógyíthatatlan beteg, és az orvosok nem túl sok időt jósolnak neki, egyik őrült kaland követi a másikat - repülőgépekből ugrál ki, és cápák között búvárkodik.

Miután többször is hangot adtam aggodalmamnak, nagyi letiltott engem - a saját fiúunokáját -, hogy elérjem telefonon vagy a közösségi oldalakon, és csak az utazótársa, Eleanor elérhetőségét adta meg, aki eleinte kedves nőnek tűnt, de amikor meg akartam győzni arról, hogy próbáljon Louise józan eszére hatni, közölte velem, hogy nincs szüksége kéretlen tanácsokra.

Amikor megtudtam, hogy nagyanyám legújabb tervei még az eddigieknél is merészebbek, rögtön repülőre ültem. Mivel késő este érkeztem meg a szállodába, bementem a bárba egy italra, és úgy gondoltam, reggel lepem meg Louise-t. Itt megismerkedtem egy gyönyörű nővel, aki láthatóan egy minden kötöttségektől mentes éjszakára vágyott, mert felejteni akart. Pontosan azt kaptam volna tőle, amire ott és akkor szükségem volt. Mielőtt felment a szobájába, megkért, hogy tíz perc múlva kövessem őt. A bárpultnál azonban kiderült, amikor ki akartam fizetni a számláját, hogy túl sok alkoholt fogyasztott. Bármennyire is vágytam rá, ezt képtelen voltam figyelmen kívül hagyni, ezért kihagytam a lehetőséget. Tudtam, hogy mérges lesz és hogy többé nem látom viszont, azonban a „többé” elég hamar elérkezett. Egészen pontosan másnap reggel, amikor találkoztam nagyanyámmal és az utazótársával, aki nem volt más, mint a tegnap esti lány…

Eleanor eddig sem kedvelt engem, de ezúttal megmutatta, milyen az, ha igazán dühös valakire. Valamint megismertem azt is, milyen bosszús lesz attól, hogy a kétfősre tervezett utazás háromfőssé válik.

A New York Times, Wall Street Journal és USA Today bestsellerszerző Vi Keeland könyvei több millió példányban keltek el világszerte. Az írónő ebben a regényében egy különleges szerelemről mesél.

Ajánlók

„Fordulatos történet titkokról, küzdelmekről és elfogadásról.” - The Reading Cafe
„Történet a boldogság beteljesüléséről.” - Bookcase and Coffee

„Igazán édes és érzelmes.” - Simply Love Book Reviews
Vélemények