Nincs engedélyezve a javascript.
Érzelmi vírusveszély - Ébredés trilógia 1.
szazalek_kiadoi-1.png
szazalek_kiadoi-1.png

Érzelmi vírusveszély - Ébredés trilógia 1.
2. átdolgozott kiadás

Sorozat:

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 401 Ft
Borító ár:
4 890 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 423 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Washington-Róma... a majd kilenc órás repülőút csak a kezdete Tiziana Montelloni Smith írónő és Anthony Wilson, nemzetközi elismertségnek örvendő pszichológus közös utazásának. A romantikus, angyal arcú Tiziana egy kihűlt kapcsolat emlékei elől menekül Rómába, felidézni Olaszországban töltött gyermekkorát.
Leírás
Raktári kód:
216462
EAN:
9786150186016
Megjelenés:
2023.11.06.
Nyelv:
magyar
Washington-Róma... a majd kilenc órás repülőút csak a kezdete Tiziana Montelloni Smith írónő és Anthony Wilson, nemzetközi elismertségnek örvendő pszichológus közös utazásának. A romantikus, angyal arcú Tiziana egy kihűlt kapcsolat emlékei elől menekül Rómába, felidézni Olaszországban töltött gyermekkorát. Anthonyt, aki korábban az Egyesült Államok terrorelhárító tisztje volt, egy előadásra hívják az Örök városba.
Megismerkedésük ártatlan flörtnek indul, nem is sejtik, hogy közös útjuk, közös sorsukká alakul. Életük örökre megváltozik, miközben egy, a világot fenyegető biológiai fegyverért vívott kíméletlen hajszába keverednek.
A szálak egyre kuszábbak, ismerősök bukkannak fel Anthony múltjából. Az ámokfutásban a furcsa párost csak a lány fantáziája és a férfi múltban szerzett tapasztalata segítik felfegyverzett üldözőikkel szemben.

Cornelie C. G. (Czank Nelli) Olaszország varázslatos tájain játszódó, humorral és szerelemmel fűszerezett, filmszerű regényében betekintést enged a hatalmasok világába és egy olyan harcba, amelynek tétje maga az emberiség jövője.

"Izgalmas, több szálon futó és végül meglepő fordulatokkal összefésült történet, amely a különös nyomozás és a romantikus szerelmi szál miatt egyaránt letehetetlen az olvasó számára.”
Dr. Békési Andrea, orvos és lelkes rajongó
Vélemények