Nincs engedélyezve a javascript.
Mauritius, az édeni menedék

Mauritius, az édeni menedék
Gondold meg, melyik útra lépsz

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 959 Ft
Borító ár:
4 399 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 959 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Lily Pontier, a neves Wall Street-i Crystal és társa cég gyakornoka egy nap megmagyarázhatatlan eltérésekre bukkan az iroda könyvelésében.
Leírás
Raktári kód:
100263
ISBN:
9786150157719
EAN:
9786150157719
Megjelenés:
2022.08.26.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
320
Lily Pontier, a neves Wall Street-i Crystal és társa cég gyakornoka egy nap megmagyarázhatatlan eltérésekre bukkan az iroda könyvelésében. Remélve, hogy jó munkája eredményeként véglegesítik, felfedezéséről beszámol a feletteseinek is. Nincs tudatában annak, hogy ezzel mekkora lavinát indít el. Bejelentését követően már nemcsak az állása, de a testi épsége is veszélybe kerül.
Nicolas Brannan évekkel ezelőtt egy keserű csalódás után maga mögött hagyta New Yorkot, és egy új élet reményében a mesés Mauritius szigetére költözött. A kis utazási iroda, melyet ott alapított, egyre keresettebb, szigettúrái folyamatosan telt házzal indulnak.
Lilyt és Nicket egy óceán választja el egymástól, ám útjuk különös módon mégis keresztezi egymást. Mindketten olyan titkot őriznek, melyet nem oszthatnak meg a másikkal. Vajon képesek lesznek tartani magukat az észérvekkel meghozott szabályokhoz, vagy az érzések felülírnak mindent? A sziget varázsa képes elfeledtetni a múltban történteket?
Kaland, izgalom és szerelem. Czank Nelli (Cornelie C. G.) ismét meglepő helyzetek elé állítja a hőseit a soha nem alvó New Yorkban és Mauritius édeni szigetén.
Vélemények