Nincs engedélyezve a javascript.
Twisted Lies – Stella & Christian

Twisted Lies – Stella & Christian

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 559 Ft
Borító ár:
5 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
5 399 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Bármit megtenne, hogy az övé legyen… akár hazudni is hajlandó. Elbűvölő, halálos és elég okos, hogy ezt elrejtse: Christian Harper egy úriember tökéletesre szabott öltönyébe öltözött szörnyeteg. Nem veszi hasznát se az erkölcsöknek, se a szerelemnek, de nem tagadhatja furcsa vonzódását a szomszédjában lakó nő iránt.
Leírás
Raktári kód:
216578
EAN:
9789634997382
Megjelenés:
2024.02.02.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
560
Nyelv:
magyar
Bármit megtenne, hogy az övé legyen… akár hazudni is hajlandó. Elbűvölő, halálos és elég okos, hogy ezt elrejtse: Christian Harper egy úriember tökéletesre szabott öltönyébe öltözött szörnyeteg. Nem veszi hasznát se az erkölcsöknek, se a szerelemnek, de nem tagadhatja furcsa vonzódását a szomszédjában lakó nő iránt. A lány a legsötétebb vágyainak tárgya, és az egyetlen rejtvény, amit nem tud megfejteni. Amikor lehetősége adódik, hogy közelebb kerüljön hozzá, megszegi saját szabályait és olyan alkut ajánl neki, amit nem lehet visszautasítani. Minden szörnyetegnek megvan a gyenge pontja. Ez a lány az övé. A rögeszméje. A szenvedélye. Az egyetlen kivétele. Közösségi média hírneve ellenére aranyos, félénk és magának való: Stella Alonso egy igazi romantikus, aki kalitkába zárva őrzi a szívét. Két munkája mellett maradó kevés idejében nem vágyik kapcsolatra. De amikor a múltjából felbukkanó fenyegetés miatt a karjaiba – és házába – kell menekülnie a legveszélyesebb férfinak, akivel valaha találkozott, hajlik arra, hogy hosszú ideje először engedje magát újra érezni. Mert Christian hideg természete ellenére megfoghatatlan érzéseket vált ki belőle. Szenvedély. Biztonság. Igazi vágy. Titkokkal és hazugságokkal átszőtt szerelem az övék… és amikor az igazságra végre fény derül, lerombolhat mindent.
A szerzőről
avt_ana_huang_6671_jpg.webp
Ana Huang

Ana Huang a New York Times, a Sunday Times, a Wall Street Journal, a USA Today és az Amazon első számú bestseller-írója.

Leginkább Twisted sorozatáról ismert, New Adult és kortárs romantikát ír, finom alfa-hősökkel és erős hősnőkkel.

Könyveit több mint két tucat nyelvre fordították le, és olyan csatornákon szerepeltek, mint az NPR, a Cosmopolitan, a Financial Times és a Glamour UK.

Huang debütáló regénye, az If We Ever Meet Again 2020-ban jelent meg, majd később a sokak által kedvelt If Love sorozattá nőtte ki magát.

A Kings of Greed a Kings of Sin sorozatnak köszönhetően elnyerte az Amazon Editors’ Pick díjat és a Dymocks #1 bestsellerévé vált.

Önmagát utazásrajongónak vallja, szeret gyönyörű úti célokat beépíteni történeteibe és soha nem mond nemet egy jó chai latte-nak.

Vélemények