Nincs engedélyezve a javascript.
Szex és Glasgow - Semmi romantikus nincs a randizásban

Szex és Glasgow - Semmi romantikus nincs a randizásban

Előrendelhető
Várható megjelenés:
2023.07.17.
Borító ár:
4 490 Ft
Bevezető ár:
3 412 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Egy nagysikerű romantikus komédia korunk randizási szokásairól.

Hadd mutassuk be Zara Smith-t, a huszonkilenc éves szingli ápolónő gyakornokot, aki Glasgow-ban él és evickél jól-rosszul az életben. A 30-ik születésnap sebes közeledtével Zara úgy határoz, hogy ha törik, ha szakad, szerelmet keres...vagy legalább valakit, akivel szexelhet!
Leírás
Raktári kód:
205064
ISBN:
9789635800117
EAN:
9789635800117
Várható megjelenés:
2023.07.17.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar
Egy nagysikerű romantikus komédia korunk randizási szokásairól.

Hadd mutassuk be Zara Smith-t, a huszonkilenc éves szingli ápolónő gyakornokot, aki Glasgow-ban él és evickél jól-rosszul az életben. A 30-ik születésnap sebes közeledtével Zara úgy határoz, hogy ha törik, ha szakad, szerelmet keres...vagy legalább valakit, akivel szexelhet! Legjobb barátai, Ashley és Raj biztatása mellett kalandos randik sorába ugrik fejest, amik legalább olyan kacagtatóak, mint amilyen katasztrofálisak. Semmit sem hagy ki: az online randiktól a szülővárosi partnerszerzésen át a flörtölő csaposig minden megengedett.

De amikor dr. Tom Adams, másnéven Sugar Daddy érdeklődést mutat iránta, a játék menete hirtelen megváltozik. Zara azóta bele van esve Tomba, amióta csak először meglátta az Esztétikai Klinikán, ahol részmunkaidősként dolgozik. Ahogy kezd felforrósodni a hangulat, Zarának óhatatlanul is megfordul a fejében: vajon ez lenne a szerelem, vagy csak egy újabb katasztrófa, ami előbb-utóbb bekövetkezik?

Ebben a szexisen mocskos, kacagtató és fájdalmasan magunkénak érezhető regényben Zara Smith az évezred generációjának Bridget Jones-a.

Olvasói vélemények:

"A női lakosság 99%-a azonosulni tud a történettel. Szívet melengető a tudat, hogy nem én vagyok az egyetlen nő, aki ellenőrzi a Whatsapp-on és a közösségi média platformjain az üzenetek elolvasását vagy azt, hogy valaki mikor volt utoljára aktív. A könyv végéig csorogtak a könnyeim a nevetéstől, és a vége oolyan odavágó!"

" EZT MINDEN LÁNYNAK EL KELL OLVASNIA!"
Vélemények