Nincs engedélyezve a javascript.
Tűzvarázsló (Negin 2.)
Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
3 509 Ft
Borító ár:
3 899 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
3 509 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A legfélelmetesebb fenyegetés: a szerelem. Negin Belford immár félisteni mivoltának tudatában teljesít megbízatásokat az új csapat tagjaként.
Leírás
Raktári kód:
203091
ISBN:
9789635613960
EAN:
9789635613960
Megjelenés:
2021.
Kötésmód:
kartonált
Oldalszám:
416
Nyelv:
magyar

A legfélelmetesebb fenyegetés: a szerelem. Negin Belford immár félisteni mivoltának tudatában teljesít megbízatásokat az új csapat tagjaként. Titokzatos gyilkos után nyomoznak, aki feszültséget kelt és veszélyt hoz a Szövetségre. A Lemer elvesztése miatt érzett mélabúból Nergal, az Alvilág jóképű urának személyes felbukkanása zökkenti ki a lányt, és egyúttal alaposan felkavarja a lelkét. Az isten mindent latba vet, hogy elnyerje a kegyeit, és beteljesedjen az alku, amit a lány apjával kötött a múltban. Neginnek egyszerre kell szembenéznie az alattomos gyilkossal, és egyensúlyoznia Nergal iránti vonzalma és saját félelmei között. Vajon mi köze a Tűzvarázslónak a titkos szervezethez? És mi a célja? A kedélyes szellemvadászatnak vége. Sokkal kockázatosabb kihívásokkal kell szembenézniük a szereplőknek, és Negin többé már nem tud dacolni az elrendelt sorsával, sem forrongó érzelmeivel.


Még több kaland, még erősebb hatalom és szenvedély! Az istenek akár köztünk is járhatnak…


Engedj a szenvedélynek! Borzongtam és izgultam, nevettem, boldog voltam, aztán megríkatott, azt hittem, már egyenes az út, aztán mégis váratlan csavarral lepett meg. Misztikum, szenvedély, sodró lendület, tele érzelmekkel, történéssel és fordulatokkal.” – Füzi Zsuzsa


Szereted a fantáziadús, érzéki, tartalmas könyveket? V


idd haza nyugodtan, tetszeni fog! 16 éves kortól ajánljuk!

Vélemények