Nincs engedélyezve a javascript.
Vad futás
Jelenleg nem rendelhető
Korábbi ár:
2 272 Ft
Borító ár:
2 990 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 571 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Jack Swyteck, Miami legjobb szimatú büntetőjogásza sok mindent látott már, de ezúttal igencsak kényes ügybe keveredik. Amikor Phillip Grayson, az Egyesült Államok alelnöke életét veszti vadászat közben, az elnök Jack édesapját, Harryt kéri fel a megüresedett tisztség betöltésére.
Leírás
Raktári kód:
127858
ISBN:
9789636433741
EAN:
9789636433741
Megjelenés:
2012.
Kötésmód:
keménytáblás, védőborítóval
Oldalszám:
296
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
325
Jack Swyteck, Miami legjobb szimatú büntetőjogásza sok mindent látott már, de ezúttal igencsak kényes ügybe keveredik. Amikor Phillip Grayson, az Egyesült Államok alelnöke életét veszti vadászat közben, az elnök Jack édesapját, Harryt kéri fel a megüresedett tisztség betöltésére. A férfi tanácsadóként számít fiára a nehéz nyomozási procedúra során, Jack azonban a vizsgálat alatt titokzatos e-maileket kap; küldője olyan információk birtokában van, amelyek kiszivárgása az elnök bukásához vezetne.

Amikor rejtélyes gyilkosságok kavarják fel a város nyugalmát, Jack elhatározza, hogy a saját szakállára nyomozni kezd. Meglepetésére egy közel ötven éve eltussolt ügy kellős közepén találja magát. Olyan titkot kell napvilágra hoznia, amely nemcsak a saját és több ártatlan ember, de az Egyesült Államok elnökének az életét is veszélybe sodorja. Ezúttal is csak a saját eszére és ösztöneire számíthat, illetve a kissé szószátyár pártfogoltja és barátja, Theo Knight, valamint szerelme, Andie Henning  FBI-ügynök segítségére.
Vélemények