Nincs engedélyezve a javascript.
Anyanyelvi gyakorló - 4. évfolyam

Anyanyelvi gyakorló - 4. évfolyam

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
2 279 Ft
Borító ár:
2 999 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
2 699 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

A grammatikai ismeretek és a helyesírás szorosan összefügg egymással: biztos nyelvtani ismeretek nélkül nem alakul ki megbízható helyesírás.
Leírás
Raktári kód:
220129
EAN:
9789636035501
Megjelenés:
2024.03.28.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
112
Nyelv:
magyar
A grammatikai ismeretek és a helyesírás szorosan összefügg egymással: biztos nyelvtani ismeretek nélkül nem alakul ki megbízható helyesírás. A tanórákon azonban nem áll rendelkezésére elegendő gyakorlási idő és feladat a nyelvtani elemzési jártasságok, készségek kialakítására. A sorozat célja a szerző több évtizedes tapasztalata alapján segíteni a tanítók órára való felkészülését, a gyerekek órai és otthoni munkáját, valamint szakmai irányítást adni a tanulását támogató szülőknek. A helyesírási feladatok mellett a kötetek szép számmal tartalmaznak szövegkiegészítési és szövegalkotási gyakorlatokat is, a nyelvi kreativitás fejlesztéséhez.
A jelenleg érvényben lévő 2020-as alaptanterv és a hozzá kapcsolódó kerettanterv alapján összeállított feladatok közel feléhez megoldási kulcs is készült, lehetővé téve az otthoni, illetve önellenőrzést. A megoldás nélküli gyakorlatok főként órai munkában, differenciált foglalkozásokon, valamint házi feladatként használhatók föl.Az általános iskola negyedik évfolyamának szánt kötet a szófajok (főnév, melléknév, számnév, névmás, ige) témakörében tartalmaz feladatokat.
Vélemények