Nincs engedélyezve a javascript.
Középiskolai földrajzi atlasz (CR-0033)

Középiskolai földrajzi atlasz (CR-0033)

9?12. évfolyam

Előrendelhető
Borító ár:
3 180 Ft
Bevezető ár:
2 417 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az atlasz több tekintetben változott a korábbi kiadásokhoz képest, az átalakítás és bővítés a szakképzés igényeit is figyelembe veszi.
Leírás
Raktári kód:
201531
ISBN:
9789632625447
EAN:
9789632625447
Kötésmód:
keménytáblás, cérnafűzött
Oldalszám:
160
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
624
Az atlasz több tekintetben változott a korábbi kiadásokhoz képest, az átalakítás és bővítés a szakképzés igényeit is figyelembe veszi.
?A Magyarország részletlapokon a belföldi turizmus és idegenforgalom szempontjából lényeges látnivalók és események kerültek fel piktogramokkal ábrázolva.
? Magyarország turisztikai régiói és idegenforgalmi tájegységei, egészségturizmus, aktív turizmus, borvidékek, borturizmus
? Az Európai Unió térképe után újabb tematikus térképeknek adtunk helyet az olyan új fogalmak térképi megjelenítésének, mint pl. a népességmozgások.
? Új témák pl. az építészeti emlékek és történelmi emlékhelyek, az irodalmi emlékhelyek és könyvtárak a Kárpát-medencében, Európa jelentős építészeti emlékei (korok és stílusok).
? Európa idegenforgalma (a nemzetközi turistaérkezések száma, idegenforgalmi bevételek az európai országokban, a vendégéjszakák és nemzetközi konferenciák száma Európa nagyvárosaiban)
? Turizmus és látnivalók Ázsia, Afrika, Észak-, Közép- és Dél-Amerika országaiban, valamint Ausztráliában és Új-Zélandon.
? Nemzetközi turistaérkezések száma régiónként és országonként
? Érettségihez, felvételihez, egyetemi tanulmányokhoz egyaránt használható. A középszintű írásbeli érettségi vizsga bizonyos részein és a szóbeli érettségi vizsgán is engedélyezett a használata, amint az köztudomású, az atlasz nem csak a térképes feladatok megoldásában segít. Tankönyvfüggetlen, bármely tankönyvhöz alkalmazható és ajánlott.
Vélemények