Nincs engedélyezve a javascript.
School Atlas in English – Atlasz az angol két tannyelvű iskolák számára (CR-0092)

School Atlas in English – Atlasz az angol két tannyelvű iskolák számára (CR-0092)

5–12. évfolyam

Szállítás:
2-5 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
4 317 Ft
Borító ár:
5 680 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
4 885 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Ez a kiadvány azért született, hogy az angol két tanítási nyelvű iskolák diákjai ne legyenek hátrányos helyzetben a magyar nyelven tanuló társaikhoz képest, a magyar tantervek követelményeihez igazodó angol nyelvű iskolai atlasz ezzel is segítse általános és középiskolai tanulmányaikat és az érettségi vizsgára való felkészülést.
Leírás
Raktári kód:
201546
ISBN:
9789632625614
EAN:
9789632625614
Megjelenés:
2019.
Kötésmód:
ragasztókötés
Oldalszám:
176
Nyelv:
angol
Tömeg [g]:
666

Ez a kiadvány azért született, hogy az angol két tanítási nyelvű iskolák diákjai ne legyenek hátrányos helyzetben a magyar nyelven tanuló társaikhoz képest, a magyar tantervek követelményeihez igazodó angol nyelvű iskolai atlasz ezzel is segítse általános és középiskolai tanulmányaikat és az érettségi vizsgára való felkészülést. A hiánypótló, angol nyelvű térképekből szerkesztett, „minden egyben” segédeszköz, tartalma jórészt megegyezik a magyar nyelvű iskolai atlaszokkal, ám szerkezete újszerű, és kiegészül néhány új témával és a kifejezetten a két tanítási nyelvű tanulóknak szóló angolszász kultúra fejezettel.


This publication was born to create equal opportunities for students of English-Hungarian bilingual schools with those who study in Hungarian and to help their primary and secondary education as well as their school leaving exams. This school atlas in English is based on the Hungarian national curriculum and is all in one resource that has long been missed from the bilingual education in Hungary. It is made up of maps in English and its content is almost identical to the Hungarian school atlases but as a new and special feature new topics have been added like the section on Anglo-Saxon culture designed exclusively for bilingual schools.

Vélemények