Nincs engedélyezve a javascript.
Eszmék könyve - 2. (javított) kiadás

Eszmék könyve - 2. (javított) kiadás

Szállítás:
1-3 munkanap
Készleten
Korábbi ár:
8 775 Ft
Borító ár:
9 750 Ft
Rendeléskor fizetendő online ár:
8 775 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Borító ár: A könyvön szereplő, a könyv kiadója által meghatározott ár

Korábbi ár: Az elmúlt 30 nap legalacsonyabb ára

Rendeléskor fizetendő online ár: A rendeléskor fizetendő ár

Bevezető ár: Megjelenés előtt leadott megrendelésre érvényes ár

Az Eszmék könyve közérthető és objektív áttekintést nyújt a politikai ideológiák - liberalizmusok, konzervativizmusok, szocializmusok, anarchizmusok, nacionalizmusok, fasizmusok és ökologizmusok - komplex világáról.
Leírás
Raktári kód:
220389
EAN:
9786158246842
Megjelenés:
2024.05.02.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
524
Méret [mm]:
148 x 210 x 27
Nyelv:
magyar
Tömeg [g]:
800
Az Eszmék könyve közérthető és objektív áttekintést nyújt a politikai ideológiák - liberalizmusok, konzervativizmusok, szocializmusok, anarchizmusok, nacionalizmusok, fasizmusok és ökologizmusok - komplex világáról. Az egyes ideológiákat a kapcsolódó történelmi események, valamint főbb eszméik kimerítő ismertetésével dolgozza fel. A politikai gondolkodás sokszínűségét értékítéletektől mentesen mutatja be, ennél fogva ideális olvasmány lelkes önképzők, középiskolás diákok és egyetemi hallgatók számára, de mindazoknak is, akik számot tartanak politikai, ideológiai jártasságra, ám nem kívánnak mélyreható, szakirodalmi kutatást végezni. A szerzők az ideológiai spektrum egészének bemutatását célozzák, munkájuk mégis áttekinthető és könnyen kereshető. A kötetet forgatva bárki megszerezheti azt az alapvető műveltséget, mely az aktuális közéleti, politikai, ideológiai diskurzusban való részvételhez, illetve annak megértéséhez szükséges.

"2. (javított) kiadás.
Az Eszmék könyve közérthető és objektív áttekintést nyújt a politikai ideológiák - liberalizmusok, konzervativizmusok, szocializmusok, anarchizmusok, nacionalizmusok, fasizmusok és ökologizmusok - komplex világáról."
Vélemények